הריו מדומה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יש לי בזמן האחרון כל הזמן מחשבות על הריון וזה מצחיק מצד אחד הבן שלי בן 3.5 ועד לםני חודש לא יכולתי לשמוע על עוד תינוק ונחודש אני להוטה לזה בטירוף רני מדיינת אראותי עם בטן משגעת את בעלי עשיתי וכבר 5בדיקוצ הריון ומאחור לי המחזור ביומיים עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביתית ויצא שלילי קבעתי תור לבדיקת דם אבל הסובבים שלי אומרים שזה שטויות ואין צורך בבדיקת דם נכי בטח אם הבדיקה הראתה שלילי אז זה התוצאה, המוזר פה זה שאני כל השבועיים מרגישה הריון, בחילות, חוסר תאבון וחשק לאכול ביחד, כבאים בגב התחתון עיוותים בבטן, רגישות בפטמות והפרשות שלא פוסקות, עייפות ותשישות סחרחורות אז איך זה יכול להיות? כי לא דמיינתי את זה הרגשתי את זה...
    לא מפסיקה לחשוב על ההריון כל בוקר אני קמה ב 6 וכל הזמן רק חושבת על זה אני לא מרימה כבד ונזהרת על הבטן כאיטלו אני כבגר בהריון משיהי יכולה להסביר ליט את התופעה הזאת?
    ובכלל להסביר מדוע אני כה להוטה לילד כשעד לפני חודש לא יכולתי לשמוע על מושג ילד בכלל?

חן דאוד
7 תגובות
עמוד 1
  • לא אמרת שבדיקה אחת יצאה חיובי?

• לא, יצא פס שקוף לגמרי ואני כבר מתחילה לחשוב שהוא היה סתמי כי עובדה שמאז עשיתי עוד שתי בדיקות הריון ויצא שהן שליליות......

חן דאוד
  • לא חיכית לבוקר.? בטח שיצאו שליליות.
    טובֿ - החלטה שלך

• תעשי בדיקה בייתית עם השתן הראשון של הבוקר..

ואם יצא שלילי זה לא אומר בהכרח שאת לא בהריון מכירה כבר סיפורים שיצא שלילי בבדיקה הבייתית והיה חיובי...

• כמו שהבנות אמרו תעשי בבוקר
    חוץ מזה יצא 2 פסים לא?? אחד חזק והשני עדין עם כך אז את בהריון

• עשיתי בדיקה עם השתן הראשון וגם יצא שלילי אז מה הסיכויי שבבדיקת דם זה יצא חיובי?

• בדיקת דם זה הכי רגיש. כדי להיות בטוחה תעשי. אפילו הבוקר. תעדכני!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה