אני לא יכולה כבר..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות כל היום בא לי לבכות ,נועם משגע אותי כל היום בוכה ללא סיבה ,בורח לו קקי כל יום הוא עושה דברים דווקא ואין לי פשוט כוחות ....אתמול הוא אמר לי שהוא רוצה להרביץ לתינוקי אחרי שכל היום הוא רוצה לחבק ולנשק אוף לא ידעתת שזה יהיה כל כך קשה היום הוא בכה ופשוט כמו מפגרת ישבתי ובכיתי איתו .....אוף איזה תקופה מגעילה

10 תגובות
עמוד 1
  • הקנאהההההה
    שולחת לך מלא חיבוקים וחיזוקים. זו תקופה שעוברת.
    גם לנו היה ככה וגם שלי היתה בת 3 כשאח שלה נולד.

יעבור, הוא לא באמת ירביץ.....

שבת שלום

יום נפלא
  • זה קשה לראות אותם ככה...
    אבל זה יעבור מבטיחה לך
  • ממליצה לך על הספר משפחת הפילפילים הלבנים...
    זה יעזור לו להבין טוב יותר שההתנהגות הזו לא תעזור לו תוך כדי נתינת לגיטימציה לרגשות שלו
  • מאמי זאת תקופה קשה שתעבור...
    פתאום נכנס לו לחיים האישיים שלו מישהו חדש
    והוא רואה תאום האהבה מתחלקת לשניים....
    שולחת לך המון
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • אוי יפה שלי זה הדבר הנורא שאני מפחדת ממנו

• מצטרפת לבנות המקסימות!!
    מאחלת שהתקופה הזאת תגמר.. הכל יעבור ויהיה בסדר גמור...
    אני גם קצת מפחדת מהתקופה הזאת, לינוי תהיה בת שנתיים וחודשיים-3 כשאני אמורה בעזרת השם ללדת...
    הכל יהיה בסדר, הרבה אמונה וסבלנות...תשומת לב ואהבה!

• הוא מקנא הנסיך, ואת מפוצצת בהורמונים.. שניכם רגישים, אבל אתם תסתגלו ויה יה לכם כיף כמשפחה

• הקנאה............. אוי

• כן זו קינאה כניראה יעבור מאמי
    פשוט תקופת הסתגלות
    שולחת לך מיליון

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה