חבריקה איפה נעלמת?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ספרי מה חדש? אני מתגעגעת!!
    איך הרגל? מה מתקדם עם התביעה? ומה עם הבעלול?
13 תגובות
עמוד 1
  • חבריקה שלי... לא נעלמתי אני מדי פעם נכנסת לבקר ,מנסה להתעדכן מה קורה...אצלי למען האמת אין הרבה חדש ,אני צריכה לקבל ואז ביום ה21 לעשות בדיקת דם ואןלטראסאונד, אני עדיין עם הגבס שבוע הבא צריכה לעשות שוב צילום בכדי לראות אם השבר מתאחה , אולי יחליפו לי לגבס קל,שזה אומר שאהיה יותר עצמאית . לגביי התביעה בית משפט פסק שאקבל פיצוי של סכום מסויים ממקום העבודה ובזה הפרשה הגיעה לקיצה( מה שגרם לי להבין שהרבה צדק אין בבתי משפט) .אני ובעלי חווים עליות ומורדות כמו כל בני זוג,היום היה לנו יום נישואים של שנה ראשונה ולא עשינו כלום כי האופציות דיי מוגבלות כבילוי עם גבס ברגל... מה איתך מה חדש?התחלת להזריק??? שבת שלום ומבורכת חבריקה יקרה שלי ,גם התגעגעגתי ...
  • חבריקה גם אנחנו חוגגים עוד מעט שנה
    אני ממש מקווה שהשבר התאחה ויחליפו לך גבס. אם כבר את לא עובדת אז לפחות שתיהני בתקופה הזאת, אין הרבה כאלה במהלך החיים.
    כ"כ התאכזבתי לשמוע שאין צדק בבית המשפט, איזה מנוולים! לא יודעת למה ציפית אבל לדעתי הם צריכים לשלם לך לפחות על חצי שנה, בנוסף לדמי אבטלה. מהסיבה שקשה למצוא כשאת בטיפולים וגם אם תכנסי להיריון בתחילת עבודה של מקום אחר את לא זכאית למענקים. זאת חוצפה ואני מאוד מקווה שקיבלת את המינימום. אם לא, הייתי מערערת!!!

לגבי היום נישואים, אתם עדיין יכולים לחגוג. תפתיעי את הבעל ותזמיני טייק האווי, תדליקי נרות בבית, אווירה רומנטית וקרם למסאז'. אתם צריכים לבוא מחוזקים לטיפול הבא והמנצח!

אצלי יכול להיות יותר טוב, בעיות חדשות תמיד נוצרות, אבל נפתור אותן ונתמודד עם הכל! היום מזריקה בפעם השלישית, הערכה שלי היא שהשאיבה תהיה בין ראשון לשלישי הבא. מתה כבר להיות אחרי, אבל מתה מפחד להתאכזב שוב!
    בחודש האחרון נהייתי רגישה להכל וכל דבר אני דומעת! קשה לי לראות נשים בהיריון וגם ילדים קטנים. זה לא קרה לי לפני..
  • חבריקה שלי,לא יודעת מה התאריך שלכם אבל מאחלת לכם אינסוף אושר ושמחה ושתמיד תלוו האחד את השניה ותהיו זו לצד זה,ושבביתכם תשכון השכינה הטובה וביתכם יהיה מלא בצחוק של ילדים !!! יום שישי אכן הזמנו אוכל והעברנו סופש בבית, חשבתי על הרעיון לחגוג את היום נישואים לפי התאריך העברי נקווה שעד אז יורידו לי את הגבס כי זה יוצא לקראת אמצע החודש   לגביי המשפט אי אפשר לערער כי זו היתה החלטת שופט במעמד של מעין ״בורר״ יש שלב כזה שלפני שמתחיל המשפט שופט מנסה להגיע לפשרה במקום לייצור סחבת ,זה מה שהוחלט . מאד שמחה בשבילך ,אפילו קצת מקנאה, שאת בשלב ההזרקות ואוטוטו שאיבה והחזרה מחזיקה לך   שיהיו ביציות יפות שיתפתחו לעוברים חמודים וחזקים,אמן !!!! אצלי ,אני אגלה לך סוד, בעצם כאן אי אפשר לכתוב סוד, (: בקיצור הייתי צריכה לקבל שבוע שעבר ,וה לא מגיעה מצד אחד אני שמחה ומצד שני מאד מודאגת כי אני צריכה מחר לעבור צילום לרגל ,היש סיכוי שאני יורה לעצמי ברגל ??!! תרתי משמע ... בכל אופן אני חושבת שהכל בידי שמים ומה שצריך לקרות יקרה ... זהו בינתיים שולחת אלפי נשיקות
  • תודה על הברכות חבריקה שלי את מדהימה!!!
    מאוד רציתי שנעבור טיפול יחד, אבל הכל לטובה ומה שחשוב הוא התוצאה, שתגיע החסידה
    נכנסת לי ללב ואני מאחלת לך שהכל יסתדר לך על הצד הטוב ביותר ובמהרה!
    רעיון התאריך העברי גדול!!! אהבתי :)
    הלוואי וזה זה חבריקה ותגלי הפתעה (555), ממליצה לך לעשות בדיקת היריון מחר בבוקר, או אפילו בדיקת דם (תגידי שזה מקרה דחוף).
    נשיקותתתתתתתתתתתת
  • חבריקה שלי, אז עד כמה שאני מצליחה לעקוב ולהתעדכן אני מבינה שמשהו התחיל לזוז כאן בפורום ,המנחוס הולך ונעלם , החליטה לבקר אצלנו בפורום !!! אתמול הייתי בביקורת עם הרגל ואני צריכה להשאר עם הגבס עוד שלושה שבועות משמע שעברתי חצי מהזמן,ועדיין לא קיבלתי וגם אין שום תופעות מקדימות חוץ מזה שאני בוכה מכל דבר... מה איתך?מתי את צפויה לעבור את השאיבה?? ואיך את בכלל מרגישה עם כל הזריקות והתהליך בסיבוב הזה ,השני?
  • היי חבריקה כולי געגועים!
    חחח המנחוס הולך ונעלם
    3 שבועות זה בדיוק לקראת השאיבה הבאה שלך :) לא מבינה, למה לא קיבלת? את פוליציסטית?
    את לא לבד! גם אני בוכה מכל דבר, סף הרגישות סופר נמוך בתקופה הזאת. את רואה 14 שבועות? כ"כ מרגש..
    בזמן האחרון אני מרגישה שעושים לי דווקא: בכל מקום רואה נשים בהיריון, נשים יולדות, תינוקות וכו'. ישר אני דומעת

זה סיבוב שני והזריקות נהיות פחות כואבות הטיפול שונה כך שאני מנסה להבין מה היה יותר טוב.. היום עשיתי שוב בדיקת דם היום ה-9 למחזור וגם אולטרסאונד זקיקים.
    יש 7 בכל צד, אבל הם מ-10 מ"מ בקפיצות של 2 מ"מ כל אחד וזה לא טוב כי כל הבייציות צריכות להיות פחות או יותר באותו גודל כדי שלשאיבה יהיו בשלות.
    בטיפול הזה נתנו לי דיכוי אחר שלקחתי אותו רק אתמול (ולא מהיום הראשון כמו בסס הקודם) אז אולי בגלל זה.
    אני מפקססת את התוצאות לאסותא ונראה מה האחות תתקשר לאמר..

• השאיבה כנראה תהיה בין ראשון לשלישי..
    תביני שיש לי גם 2 זקיקים בגודל 18
  • קודם כך מחזיקה לך סופר שיהיו זקיקים יפים וחזקים שימשיכו לגדול ואמן שהשאיבה תהיה כבר יום ראשון שתמשיכי את המזל הטוב שיש לנו בפורום. אני לא פליציסטית ואין לי שום איחורים בווסת אני חושבת שזה איחור בווסת מזה הרבה זמן שלא היה לי בדיוק דיברתי עם אחותי על זה והיא אומרת שאולי זה מלמעלה שאני לא צריכה את כל הטיפולים ואני אקלט טבעי , מי יודע ??!! לכל מקרה אני אחכה עד יום שישי אם לא אעשה בדיקה ביתית .
    אני רואה 14 שבועות לבד,כי בעלי לא אוהב את התוכניות האלו אני מקליטה ורואה ובוכה בלי סוף ,גם אני נתקלת כל הזמן בנשים בהריון ,לא מפסיקה לדמיין איך אני אראה בהריון,בטוח שיהיה לי יפה  .
    על פי שרשמת ,לא הבנתי מה שונה בטיפול הזה ? רק סוג הדיכוי? ומהו?
    חשבתי על זה שהבנות בפורום רוצות לעשות מפגש בינואר ,עצוב לי שאולי אני לא אספיק להיות נוכחת עם בטן כמו כולן,אז פעם שיר הציעה שנעשה את זה בפורים ,נגיע מחופשות, מה את אומרת נפתח שרשור על זה ?? יכול להיות נחמד להגיע מחופשות  
    נשיקות לבינתיים לחבריקה שלי ,ביוש ... 
  • תודה חבריקה!!!!!!!!!!!!!!
    אמן ונקלטת טבעי!!! איך את לא סקרנית, אמאאאאאאאאאאאאא! טוב נחכה בסלנות ליום שישי ואני מחזיקה לך אצבעות בכל הגוף

הלוואי והייתה לי את האופציה טבעי, אני פוליציסטית

הטיפול שונה בכמות יותר קטנה של גונל (187 במקום 225) ואתמול עברתי למונפור.
    בנוסף קודם לקחתי דקפפטיל מהיום הראשון ולפני יומיים הוא נתן לי צטרוטייד לפי הבדיקת דם וזה בעצם הדיכוי.

אהבתי את הרעיון של פורים!!! אני בעד! מקווה שלא נצטרך להתחפש לנשים בהיריון
  • חבריקה יקרה שלום, הלוואי וה תבוא לבקר פעם בשנה כמו ש מגיעה בכל חודש ,אם הבנת אותי אז ה הגיעה אתמול בלילה ,אני מתעודדת שאת הטיפול בע״ה אתחיל ללא גבס ,ממש איחלו ״לשבור רגל ״ לפני הטיפול הלוואי וזה יהיה הטיפול המנצח ...
    מה איתך יקירה שלי?איך שורדת את הזריקות ? שומרת על שפיות עם ההורמונים? מתי השאיבה ?
    שבת שלום ומבורכת , חמות ...
  • חבריקה שלי בשעה טובה ודש למכשפה חחח
    מתי את מתחילה זריקות? יאללה זה יהיה הטיפול האחרון והמנצח שיביא לך את הבייבי המהמם
    אני מנסה לשמור על השפיות! לא פשוט בכלללללללללל. אחרי 3 ימים רצופים של בדיקות דם ואולטרסאונד, ההכרעה הגיעה: שאיבה ביום ראשון. אני לא קולטת..
    פותחת שירשור חדש לכולן כדי לשפוך את אשר על ליבי
    אלף אהובתי!
  • חבריקה יקרה, אני להזכירך מפספסת גם את החודש הזה, משמע שעוד שלושה שבועות אהיה באסותא אעשה בדיקת דם ואולטראסאונד ואז הם יגידו לי מתי להתחיל להזריק.
    אין לך מושג כמה אני נרגשת ומתרגשת בשבילך למחר לשאיבה ,מתי השאיבה בבוקר?או בערב?
    עוד לפני שתקלטי שעברת שאיבה תצטרכי לקלוט את הבשורה החיובית ש   קפצה לחניה אצלך למשך 9 חודשים .
    מאחלת לך שבוע טוב ושבע״ה הכל יעבור טוב עם בשורות משמחות מחר ובעוד שבועיים ,אמן
  • חבריקה את עושה ניקוי אוברול של הגוף מהורמונים ואני מניחה שעוד 3 שבועות את תהיי בשיאך לטיפול המנצח!
    את מדהימה ואני מאחלת לך שה-3 שבועות האלה יעברו במהירות וגם ה-40 שלאחר מכן

כמובן שנהיה לי רטוב בעיניים כשקראתי את ההודעה שלך
    השאיבה מחר בצהריים, מקווה שאהיה כשירה לעדכן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה