אני כבר הרמתי ידיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מלנסות לגמול את דניאלה ממוצץ מה עושים היא מסרבת רוב היום דניאלה בלי מוצץ גם בגן בלי בבית רק בשינה בלילה אבל אז היא חייבת 4 מוצצים אם לא היא מתעוררת בוכה ולא מוותרת אני יודעת שדניאלה לקראת ניתוח ומוצץ יקל עליה וגם 2 הבובות שלה שמהם לא נפרדת לרגע גם בלילה וגם לגן אבל מה עושים עם עיניין המוצצים אצליח לגמול אותה פעם?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני לא רואה בזה כזאת בעיה כל עוד זה רק בלילה
  • בלילה זה צריך לבוא מהם

• אני מכירה את תחושת היאוש
    אבל תגידי תודה שזה רק בלילה אצלי המצב גרוע פי כמה

• תשמעי..אני בד לגמול בפעם אחת..פשוט להסביר לה יפה ובגובה העיניים בלי חארטות ומשם להגיע להסכמה שאין יותר מוצים..לא ביום ולא בלילה בשום תנאי ..להחליט ולבצע..היא תבכה יום יומיים אולי יותר אבל בשביל לגמולח את חייבת להיות חזקה
    בהצלחה
  • ראית פעם מבוגר עם מוצץ?
    מצד אחד כתבו לך נכון שצריך לגמול בפעם אחת ולא בשלבים אבל מצד שני היא עוברת דברים לא קלים ולכן אם יש משהו שיעזור לה, לא הייתי מונעת אותו ממנה
  • תודה לעונות וכן המוצץ רק לשינה בלילה וכן דניאלה לקראת תקופה לא קלה בקרוב מאוד גם הבדיקה שלפני הטרום ניתוח הבנתי לא נעימה בכלל בגלל זה חייבת יעוץ שוב רופאת הילדים שלה אמרה לי לעזוב אותה בשקט כרגע

• כבר כתבת כמה פעמים על הנושא הזה, ועדיין לא הבנתי מה הלחץ שלך, גם הרופאת ילדים אמרה לך לעזוב אותה.

הילדה שלי בת 4, גם היא עם מוצץ ללילה ולנסיעות (כי היא מקיאה) אז מה? זה מה שמקל עליה כרגע, למרות הגיל שלה היא עברה ועוברת הרבה אז מה? אני חושבת שגם אצלך המצב אותו דבר אז למה הלחץ?

מצטערת אם אני קצת "קשה" אבל עכשיו עברתי ויכוח עם חמתי על הנושא של המוצץ ואמרתי לה לא להתערב לי!!

• אני בלחץ כן כי מצד אחד הפרופסור אמר שחייבים לגמול אותה מצד שני רופאת הילדים אומרת לעזוב בשקט ההורים שלי אומרים לעזוב לתת בלילה הבעיה שאם נופל לה מוצץ אחד בלילה היא מרגישה ישר ומתעוררת בבכי אמאאא מוצצי נפל הביאי לי אותו אני מסרבת היא צורחת אז...... ובבוקר היום מוצץ אחד אבד לה בין השמיכה איזה ביעיטות חטפתי ממנה בגלל זה

• אם הרופא אומר זה ימשהו אחר . אני בעצמי היתי עם מוצץ עד גיל 3.5 ורק בלילה , מתי זרקתי ? נסענו לבני דודים שלי לחופשה בעיר אחרת , הם כבר היו בני 8 ו13 וצחקו אלי ... בקשתי מאמא לא לתת יותר וככה זה נגמר .
    בני עד גיל 3 היה חייב 2 בקבוקי מים לשינה ... אז שקיבל החלטה זה מספיק לו .
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה