למבינות במצגות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת דחוף עזרה למי שתוכל לעזור לי להדריך לגבי דבר מסויים אשמח מאוד אני צילמתי שבוע שעבר בפלאפון משהו בווידאו הקובץ הוא MPEG4 אני נכנסת לווינדוס מובי מייקר או ל POWER POINT אבל למרות שצילומי הוידאו במחשב אני לא יכולה לראות אותם ולהעביר אותם ולייבא מה הסיבה צריך להמיר את הקובץ? אשמח ליעוץ
    ושוב תודה אפשר לעלות מולי גם בפייס למי שיש את הפייס שלי

3 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצההה

• בלי התוכנות הנ"ל את כן רואה את הקבצים?

• כן בלי התוכנות רואים מצויין הסרטונים שאני רוצה לשנות אותם כמצגת לערוך לחתוך וכו' הסיומת שלהם היא MPEG4 והתוכנות אינן תומכות בסיומות אילו הבנתי שצריך תוכנה להמרת סיומות לAVI שכן תומך אבל גם לפי מה שראיתי התוכנות המתאימות לסיומת הזו עולות כסף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה