אווף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנני מנה החודש להיקלט להריון אחרי 3 שנים ויותר של נטילת גלולות כל הבדיקות שעשיתי עד עכשיו יצאו שליליות כולל זו של היום בבוקר ומחזור מאחר לי ביומיים ועכשיו גם יצא לי פצע בסנטר מה שמראה לי כל חודש על בואו של המחזור........ אוףףףףףףףף.............. אווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף האם פצע הוא הגם סימן להריון?ץ

חן דאוד
3 תגובות
עמוד 1
  • חן,
    קחי נשימה ארוכה, תחבקי מלא את הילד שכבר יש לך. וצריך סבלנות.
    חבל על הכסף של כל הבדיקות.
    אני מבינה שזה החודש הראשון לניסיונות?
    תני לגוף שלך להתנקות מהגלולות, המחזור לא תמיד סדיר בחודשים הראשונים.
    תחכי עוד שבוע ואם לא תקבלי תעשי שוב בדיקה.
    יש פה בנות שמחכות מספר רב של חודשים... לא יודעת כמה חיכית עם הילד הראשון,
    אבל קחי בחשבון שההמתנה היא טבעית, כמה שזה קשה.
    בהצלחה!
  • היי חן וברוכה הבאה.
    תתאפרי בסבלנות למרות שזה קשה ,אניח מבינה אותך אבל זה ניסיון ראשון אחרי הפסקה של גלולות לוקח לפחות חודשיים ויותר למחזור להסתדר. אני נקלטתי החודש לאחר 3 חודשים מהפסקת הגלולות שאגב שתתי 3 שנים.
    בהצלחה ממי מקווה שתקלטי במהרה ...

חני
  • אני לקחתי במשך כמעט תשע שנים גלולות... ורק עכשיו אני יודעת כמה לגוף לוקח זמן עד שהוא חוזר לעצמו...
    באמת קחי נשימה עמוקה ותהיי רגועה, זו לא תוכנית כפי בקשתינו, ובטח שלחץ לא יעזור כאן... לאט לאט מאמי, אל תדאגי, תמשיכו לנסות ויהיה בסדר!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה