היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בשבוע שעבר קבעתי לי תור להחלקה יפנית וקבעתי גם למרווה. בקיצור, אתמול נפגשנו בעשר בבוקר במספרה בראשון, וקדימה לעבודה! העניין לקח איזה חמש שעות (
23 תגובות
עמוד 1
יהההההההההההההה איזה כיף לכן!!!!!!!!
איזה כיף לכן! כולי קנאה ירוקה, ורודה וסגולה גם :) החלקה יפנית??? אני חייבת לשמוע הכל על זה... עוד פעם יש לי את החיידק של שיער חלק שחור... מתההההההה לעשות שינוי!
אוהבת אתכן, יפהפיות
איזה כיף לכםםםםם
אולי תעלו תמונות????????
אלינור אין לך שיער חלק??
נשמע פאןןןןן חחחח הרגת אותי עם ההתמזמזות
אלינורררר, מהממת אחת!!!
היה מצחיק, ישבנו כמו הנערים שנפגשים בפארק ושותים על ספסל... אמנם בדרך כלל הם שותים וודקה ואנחנו שתינו קולה זירו אבל זה מספיק קרוב
היה מצחיקקקקק!!!!
מתה עליכן!
חחחחחחחחחחחח גדול
תגידי שאלה כמה עלה לכן ההחלקה? לי הציעו ב1300
980 ש"ח
כל מה שכתבת טוב ויפה אבל אני רק ראיתי החלקה יפנית!!!! אני מתה לעשות, אבל מפחדת... גם ככה יש לי נשירה נוראית
סיוניוש, זאת הפעם השניה שאני עושה. בפעם הקודמת זה היה מצויין, לא היתה לי נשירה והשיער נשאר חלק ממש בערך שנה! אני ממש ממליצה על סרג'ו מראשון (בית ספר לספרות סרג'ו או משהו כזה) ברחוב הרצל בראשון. הם אנשים הגונים ומאוד מקצועייים!
כפרה עליכןןןןןןןןןןןןןןןן נסיכותתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!! אלינור אני רגילה לראות אותך תמיד עם חלק/פן אבל מרוווווווווווווה- מסקרן אותי מאוד!! מה זה אומר? זה יעלה לנו במיפגש??????????
יצא לה מדהים! כאילו נולדה עם שיער מקלות...
אין מצב שאני נוסעת לראשון... אבל יש מצב ששיכנעת אותי
איזה כיף אין על מפגש ספונטני שכזה!
איזה-כייף היה!
טוב שיש חברות כאלה קסומות, כמו אלינור-הנדירה
איזה כייף לכן!!!!!!!!!
ניקול
טוב, הוא נשמע מומחה ממש. אשמח לקבל את הפרטים שלו בפייס, אני רצינית לגמרי לגבי החלקה... נמאס לי מהתלתלים
אלינור, אנחנו עושים אצלו כבר כמעט שנתיים. עדן שלי לקוחה קבועה שלו. אני לא יצא לי מי יודע מה........ אבל לה זה מצליח והם באמת מעולים
דבר ראשון, אני ירוקה מקנאה על הפגשון!
סיגליתוש, אני יודעת שהוא מצויין - עשיתי שם לפני שנה וחצי והייתי מאוד מרוצה!
וויקי מאמוש-אפשר על כל צבע שיער..
ליהי - לכי על זה-אשלח לך פרטים בפייסבוק. נשיקות לכולכן מתוקות! הלוואי שיהיה מפגש נוסף בקרוב ואראה את כולכן
איזה כיף לכן.... כולי ממש ירוקה מקנאה. הכי טוב מפגשים בספונטאני.....