היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכולן. יש לי שאלה בקשר למחזור בהנקה. הבנתי שכאשר מניקים לא אמור להיות מחזור וכך היה לי כשהנקתי את שתי הבנות שלי. הפעם אני מניקה וקיבלתי מחזור מאוד קשה. האם זה נורמלי? האם יש כאלו שכן מקבלות מחזור בזמן הנקה?
10 תגובות
עמוד 1
שכחתי לציין שהרופא נתן לי גלולותלזמן ההנקה ואני לוקחת אותן כשבוע וחצי. האם יש קשר? זה עוד יותר מוזר שקיבלתי מחזור??.
אין לי מושג אבל תרגישי טוב. גם אני קיבלתי היום
אני בכלל לא מבינה בגלולות, אבל נראה לי כתבו פה בנות שיש איזה קשר, ואפילו שיש איזה גלולות שאיתן כן מדממים או משהו בסגנון..............
ובגדול מחזור מהנקה זה דבר מסובך ושונה ומשתנה ואין לו חוקיות
לא יודעת להגיד לך לגבי הגלולות, מה שכן, אני מניקה (רק הנקה) וקיבלתי מחזור 4 שבועות בדיוק אחרי הלידה
אני לא יודעת לגבי גלולות כי אני לא לוקחת אבל אני שלושה חודשים אחרי לידה ומניקה הנקה מלאה ועדיין לא קיבלתי מחזור
כעיקרון זה משתנה מאחת לאחת אני עדיין לא קיבלתי אבל היו לי דימומים חודשיים אחרי הלידה
וואו גם לי קרה היום בול אותו הדבר!!!!!
ילדתי לפני חודשיים ואני מניקה. לפני שבוע וחצי התחלתי לקחת גלולות "סרזט" והיום התחיל לי דימום חזק...
ממש מוזר, בכל אופן שאלתי את הרופא של הפורום אני מחכה לתשובה...
אצל כל אחת ואפילו לאחר כל הריון הכל ככ שונה
אני הנקתי הנקה מלאה וקיבלתי מחזור ארבע חודשי לאחר הלידה
בשתי הלידות קיבלתי מחזור בהנקה. לידה ראשונה - אחרי 4 חודשים של הנקה מלאה קיבלתי מחזור. לידה שניה (עכשיו) - קיבלתי אחרי3 חודשים גם כן הנקה מלאה. כל אחת והגוף שלה וגם כל לידה והמחזורים שלה. [