שאלה לאלה שיש טקס שינה והילדים הולכים לישון קבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך אתן מסתדרות עם שישי שבת?
    שבד"כ הולכים לאורחים, או יוצאים לטייל, או באים אליכם אורחים?

מה קורה עם הטקס שינה? מה קורה עם השינה בכלל?

תמיד יש לי בעיות בקטעים האלה
    כי בד"כ בשבוע רגיל יש טקס בערך ב 7 בערב והיא נרדמת בסביבות 8 וחצי 9.
    ואז יום שישי מגיע שהולכים להוריי, אז המקלחת ב4 בערך ושם רוצים לשחק איתה כמובן אז היא לא ישנה.. והכל משתבש
    מגיעים הביתה, הולכת לישון ב 11 אחרי שהיא עירנית לגמרי והשינה שלה לא משהו....

כנ"ל לגבי אורחים- רעש והיא רוצה "להשתתף.."

מה עושים?

5 תגובות
עמוד 1
  • אצלי אותו הדבר עם שתי הבנות
    אז כל הטקס מתאחר והשינה לפעמיםקצת משתבשת
    אבל אין מה לעשות אי אפשר להינעל בבית ולשגרה

• טקס שינה יש לרז מהיום שנולדה שכולל מקלחת (גם בחורף) אוכל ולישון
    בימי שישי שקצת הכל מתעכב אז הילדה יותר מטורטרת אבל אני לא מוותרת לה על מקלחת חמה ונעימה לפני השינה

• גם אצלנו יש טקס קבוע של מקלחת, עיסוי קצר, אוכל ולמיטה וזה עוזר כי הוא נרדם ישר וגם אצלנו בימי שישי הכל משתבש. אנחנו לא מקלחים אותו ביום שישי (כדי שלא יצא אחרי מקלחת) וכשבאים להורים שלי או לחמותי אז כמובן שכולם מתנפלים ומשחקים (אני לא יכולה לומר לא כי חמותי רואה אותו פעם בשבועיים) אבל אין ברירה
  • אין מה לעשות. זה יסתדר עם הזמן. בנתיים אל תמנעי ממנה אם היא רוצה ואם זה רק בשישי אז ניחא

• אני בעד שיגרה,אך לא שתהיה גם נוקשה מידי מהצד-השני,שהילד יתרגל לעיתים לפיקים של יציאה מהשיגרה וגם ייקח אותם בסבבה...

אני חושבת שזה נפלא,שאת משקיעה בהתכוונות שלך לשיגרה,גם כהכנה לגן,באמצע-שבוע ובסופש"ים,כשיש הזדמנויות-חברתיות,אז את זורמת איתן!
    זה בעיני האיזון-המושלם,כדי להשקיע בכל-התחומים ולשמור על שביל-הזהב!

כשטיפלתי בנעמה בבית,השתדלתי בכל-השבוע לשמור על-שיגרה יותר בהקפדה וגם בסופש"ים בגדול,כי זה מאוד התאים לי, לבסס שיגרה, כדי לנוח גם בהפוגות.

כעת הגן עוזר לי בזאת יופי, כי אין כמו החיקוי..אז אני אפילו יותר סבבה בסופשי"ם...לא-ממש דואגת לשיגרה בסופש"ים,כי כבר ביססתי את ההרגל-הזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה