בדיקות ביוץ לגילוי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מישהי שמעה? ניסתה? עבד לה?
    הייתי אמורה לקבל היום... הבטחתי לעצמי (ולבעלי) שאני לא מוציאה יותר כסף על בדיקות הריון לשווא... רק אם יש איחור משמעותי...
    קמתי בבוקר ועשיתי בדיקת ביוץ...
    יצא פס חלשלש...
    לשמחתי לא נכנסתי לסרטיי אני בהריון עדיין... אך ממש מתפתה לקנות בדיקה אמיתית...

אז אשמח אם מישהי יודעת משהו על זה...
6 תגובות
עמוד 1
  • אני ניסית חודש אחד ערכת ביוץ לא כזה אמיתי לדעתי!!!
    תלכי כמה ימים ותבלעי בדיקה בהצלחה ממי

חני
  • אני כבר חודשיים מנסה את הבדיקות, אבל חודש שעבר לא ממש השקעתי לבדוק מתי שצריך כך שאני לא יודעת אם זה מראה ביוץ באמת או לא.
    החודש אני בודקת בקפידה, הביוץ שלי אמור להיות בימים הקרובים, אם הבדיקה תראה את זה -אז נראה. אם לא - אז סתם זרקתיכסף, אבל עם מחזור לא סדיר זה לדעתי הפתרון הראשוני.
  • תודה..
    רציתי לדעת רק לגבי זיהוי הורמון ההריון...
    מישהי גילתה שהיא בהריון דרך הבדיקה הזו?
  • אני שמעתי על מקרים שהיא מזהה הריון...
    תעשי בדיקה אם את רוצה לדעת זה עדיף מוריד לחץ..

חני
  • אני גיליתי על ההריון בהתחלה עם בדיקת ביוץ שיצאה חיובית מובהקת- פס הביוץ יצא ממש ממש חזק יותר מפס הביקורת -- זה היה הסימן הראשון שלי
    ממליצה בחום

רעות
  • מובהק זה לא היה...
    אבל זה עוד מוקדם, רק מחר תכלס אני מאחרת...
    גם בזמן הביוץ הוא לא יצא לי מובהק (והייתה לי בדיקה אצל רופאת נשים שבוודאות ראתה זקיק לפני/אחרי ביוץ).
    נשברתי וקניתי בדיקה אמיתית... אני אעשה מחר...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה