לכל מי שיש לה בן.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כמה זמן עד שעבר הפצע של הברית???? הברית הייתה ביום שני ועדיין לא עבר לעומר הגיוני??. אני קצת מודאגת ורוצה לקבוע תור לרופאת ילדים מחר שהיא תסתכל על זה...

12 תגובות
עמוד 1
  • עניין של כנמה ימים.
    אם את לא שקטה, היתה ממליצה לגשת לרופאה.
    מקווה שיחלים מהר

• המוהל לא בא לבדוק אחרי?

• הוא בא ,אמר שהכל בסדר אבל אני עדיין לא רגועה אני לא זוכרת שאצל נועם זה היה כל כך הרבה ימים עד שזה עבר,,,,,,,,עכשיו אני בסרטים

• מאמי לנו לקח 5-6 ימים שהפצע הבריא ברוך ה.
    כל השבוע שאחרי הברית מרחנו לו על הפצע משחה ויטה מרפן פעמיים ביום- כבר אחרי שלושה ימים הילד נרגע מהכאב.

• מודה ומתוודה שכל מה שקשורל ברית של גיא נמחק מזכרוני....
    בעלי היה אחראי על כל העניין. זה גם נראה לי הגיוני יותר שהוא יטפל בזה, הרי גם לו יש כזה.........

יום נפלא
  • ויטה מרפן בכל החתלה יש?

בגלל שאצלי הוא תמיד היה עם גוש לבן של המשחה הזאת אני אפילו לא זוכרת כמה זמן זה היה....כי הכל היה לבן, ואני לא זוכרת שראיתי "פצע" , סתם הייתה עורלה פתוחה וזהו....

תלכי לרופאה לא יזיק
  • אני מורחת לו ויטה מרפאן ,לא נראה לי שכואב לו אבל יש לו מוגלה....בקיצור נקפוץ מחר לרופאה ונראה מה היא תגיד ....

• אההההההה למה את חושבת שזה מוגלה? זה צהוב מסביב?

המוהל אצלינו( שהיה גם רופא) אמר לא להבהל אם רואים צהוב מסביב דבוק אמר שזה לא מוגלה שזה עור מת ולא לגעת. והנה הזכרת לי, אז כן היה לנו צהוב, ואמא שלי
    הייתה הסטרית שזה מוגלה.
  • אני גם הייתי בודקת.
    אצלי, לשניהם כבר יום למחורת לא היה כלום.
  • לכי לבדוק... מקסימום יגידו לך שהכל בסדר ותהיי רגועה...

אצלי גם בגדול וגם בקטן עבר תוך יומיים בערך, ולא אמרו למרוח כלום! אלא רק לשטוף עם מים וסבון...

חשוב לשטוף את המקום היטב... שימי סבון במים (לא ישירות על הפצע), תרטיבי ותייבשי...

וכמו שאמרתי, כדאי ללכת לבדוק
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• תמיד טוב ללכת לבדוק - רק תקבעי תור ראשון שלא תחכי במרפאה עם כל החיידקים והוירוסים.
    נראה לי לנו לקח משהו כמו שבוע עד שהכל נרפא. לא זוכרת משהו צהוב.

[

• טוב עכשיו אני רגועה ,חזרנו מהרופאת ילדים שבדקה ואמרה שהכל בסדר והצהוב שיש לו מסביב זה לא מוגלה אלא חלק מתהליך ההחלמה.......אבן נגולה מליבי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה