היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, מאחר לי המחזור בשלושה ימים עשיתי בדיקת הריון אתמול בבוקר ויצא שלילי וגם היום בערב יצא שלילי מחר יש לי תור לבדיקת דם מה הסיכוי שזה יצא חיובי אם בשתן לא רואים זאת?
1 תגובות
עמוד 1
עד כמה שידוע לי זה קצת מוקדם מדי כדי שתראיי את זה בשתן... ואולי גם בדם, אבל זה יותר אמין מהשתן, ככה אני חושבת.