סלקל של סיגמא במבצע בשילב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש כזה?
    מרוצות?

יש לי של מקסי קוזי... אני מאוד מרוצה ממנו, אבל הוא היה של רעי ועכשיו מצבו לא כל כך טוב ואני ממש רוצה להחליף אותו...

ראיתי את הסיגמא באתר שלהם במבצע, וגם ככה יש לי זיכוי בשילב אז חשבתי לקנות...
    http://www.shilav.co.il/Baby/Content/Babies/infantSeat/Products,3469.aspx

מה דעתכן?
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

6 תגובות
עמוד 1
  • הוא נראה נוח... לנו יש כסא בטיחות של סגמא ואם המוצרים שלהם דומים אז אני ממליצה בחום. בנוסף לקנות בשילב זה לקנות ב"בית"...

אם יש לך תקציב - למה לא?
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• נראה אחלה של סל קל

צ' תקציב? הוא לא כזה יקר...

• מחיר מעולה - אני הייתי הולכת עליו
    פייס: ortal_hori
  • ענבלוש, לכל דבר צריך תקציב. אני למשל יש לי סלקל אז לא מחפשת בכלל להוציא על סלקל חדש גם אם עולה 300 שקל. אני אקח 300 שקל ואקנה משהו אחר לתינוק החדש. מבינה? סתם עניין של שיקולים...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה

• אהה אני התכוונתי שאם משווים לסלקלים אחרים הוא לא יקר כלל וכלל..

בכל זאת צ' אני עדיין עם טמטמת ההריון יש לי אישור מהרופא

• עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה