היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמא.... עשיתי בדיקת הריון... בהתחלה יצא פס חלש שהלך והתחזק.... אני יושבת פה בוכה ורועדת.... אני לא מאמינה שזה סוף סוף קורה.... הערתי את בעלי, וכמובן שהסקפטיות חגגה... (אני אקבע בטא לרביעי...). זה מטורף! באמת הייתה לי תחושה שאני אנסה להיכנס להריון כל החיים בערך... לא נראה לי שאני הולכת לשום מקום (בהתחשב בזה שרק אתן יודעות...), אבל רציתי להגיד תודה על התמיכה המופלאה שיש בפורום הזה.
22 תגובות
עמוד 1
איזה אושר ממי... שתראי בטא מהממת אמן
חני
וואו, איזה חדשות מדהימות על הבוקר!!:) מזל טוב, יקירה!
איזה יופי מזל טוב חמודה הריון קל בריא ועגול ויאללה תבשרי על בטא יפיפה
איזה כיף לפתוח את השבוע ככה !!!!!!!!! שיהיה בשעה טובה ובהצלחה
מזל טוב ובהצלחה
חופשי פתיחת שבוע מעולה!!!!! יואו איזה כיף להתרגש ככה על הבוקר!!! שיהיה בהצלחה בבטא, שיהיה היריון מושלם!! מאושרת בשבילך!!
ישששששששששששש!! איזה כיף! כאלה הודעות אני אוהבת!!!! שיהיה לך הריון תקין בריא ומהמם!!! בעזרת ה'...
הודיה
איזה כיייףףףף לפתוח כך את הבוקר
בשעה טובה!!!!!
שיהיה הריון קל וארוךךך
שיהיה בשעה טובה!!!!!!!!! הריון תקין וקל
איזה אושר על הבוקר!!!!! שיהיה בשעה טובה מאמי שלי!!! ובעזרת ה׳ שיעבור תקין, קל ומשעמם ביותר!
תודה מתוקות!!!! הלוואי הלוואי שיהיה תקין. מפזרת אבקת הריון!!!
אני לא יכולה להסביר לכם... הכל פשוט הזוי... כל כך חיכיתי ופתאום שזה הגיע אני לא יודעת מה לעשות עם זה... טוב- אז זרקתי את הסיגריות, וזה סבבה... קפה? מותר? אני רגילה לשתות איזה 4 כוסות ביום... פילאטיס מותר? פתאום זה נורא מפחיד לקחת אחריות על דבר כזה קטן....
סיגריות - כל הכבוד
קפה - תעברי לנטול קופאין
פילאטיס - את יכולה להמשיך כרגיל חוץ מתרגילי שרירי הבטן
ושוב, המון מזל טוב
מזל טוב מותק
איזה כיף!!! המון מזל טוב!!! שמחה שסוף סוף ראית את שני הפסים הללו... שיהיה לך הריון קל ומושלם!!
me
מזל טובבבבבב איזה אושררררר.מחכים לבטא יפייפה:)
ראש חודש שמביא עימו בשורותטובותתתתת מזל טוב מאמע!!!
מזל טוב מאמי
פשוט מדהימות אתן... אין דברים כאלה.... תודה יקירות על הכל!
גשם יקירה, איזו התרגשות!!!! שמחה גדולה... גם בעלי היה סקפטי בהתחלה, אח"כ הוא קצת יותר השתכנע... השלב של ההלם, את יודעת...