גרעפסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• למי יש פיתרון מהיר איך לעשות לילד גרעפסים בשעת לילה מאוחרת שכל שאני רוצה זה לחזור לישון???? לוקח לה למעלה מרבע שעה אחרי סיום הבקבוק לעשות גרעפס זה לא אמיתי...
    פתרונות יתקבלו בברכה
10 תגובות
עמוד 1
  • להניח בתנוחת הגרפס הרגילה (בטן תינוקי מול כתף/ציצי/בטן שלך) ולהטות את הגב שלך קדימה ככה שיצא שתינוקיו ב 45 מעלות מהרצפה (הגב שלו - כמובן לתמוך בראש).
    [

• וואלה ? וזה באמת עובד?

• ליבי תתפלאי אבל זה לא עובד אצלי
    אצלי כלום לא עובד
    עם שתי הבנות
    זה פלא
    אצל להב התעללתי בעצמי ברמות
    חצי שעה הייתי בוכה שתעשה גרפס עד שהיא כבר היתה ישנה עלי כל כך חזק שכבר הבנתי שזה לא יקרה
    ואז הייתי שואבת חצי שעה
    וערה מהפחד שלא עשתה גרפס (כי נחשו מי דאגו להפחיד את נשמתי)

עד שלילה אחד פשוט התמוטטתי

• להניח בתנוחת גרעפס כשהבטן נלחצת על החזה ועצם הבריח (שבולטת מתחת לכתף) ובתנועות סיבוביות עם היד בגב כלפי מעלה לכיוון השעון כמה פעמים ואז כמה פעמים טפיחה קלה וחוזר חלילה. וכמו שסיוון רשמה - אם לא יוצא כנראה שאין

• אני גם לא מתעקשת על גרעפס..
    במיוחד לא באמצע הלילה.
    אין אז אין!

והרבה פעמים בבוקר אני מרימה אותה ופתאום יוצאים לה איזה שניים..
    כנראה כאלה שנתקעו מהלילה.
    [
  • חחחח פיתוש הזכרת לי משהו
    היינו סופש אצל חמתי וכמובן לא הפסיקו לחפור על זה שנועם לא עושה גרעפס (כאילו לא רגילים מלהב) אז אמרתי שאני מחנכת אותן לנימוסים
    כמה דקות לפני שהלכנו אני במטבח מכינה את הבקבוק לנסיעה. כולם יושבים מדברים בסלון נשמע כמו איזה לול תרנגולות מהצד.
    ופתאום מה זה גרעפס הרעיד את הבית כולם השתתקו.
    אני מציצה מהמטבח אני קולטת את כולם מסתכלים על נועם
    חחחחחחחח אני נקרעת לעצמי מצחוק כי הילדה דפקה מבט שוק לא האמינה שזה יצא ממנה
    אז התחלנו לצחוק ואמרתי שזה על כל שלושת החודשים האחרונים
    וואי זה היה אחד הקטעים המצחיקים שהיו לי - בחיים לא שמעתי ילד עושה כזה גרעפס

• אני עושה לאוראל תנועות סיבוביות על הגב - שהבטן מונחת על הכתף שלי
    ואני לוחצת טיפה על הגב שאני עושה לו תנועות סיבוביות
    והוא עושה גרעפס מהר

• האמת שאצלי עובד הכי מהר זה כשאני מחזיקה אותה על הכתף ואז אני מלטפת (אבל לא באמת מלטפת בעדינות, אבל גם לא בקשיחות ) בצד השמאלי שלה- איפה שהקיבה בתנועות כלפי מעלה... ואז יוצא הגרעפס

אבל אם אחרי כמה דקות אין
    אז אני משכיבה על הצד וזהו....

בלילה אני לא מתעקשת כמו ביום.

• סיוני - חמסולולות על הבננות שלך.....
    [

• גם אני לא מתעקשת הרבה בלילה, ואז בבוקר הכל יוצא בבת אחת
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה