-
כן אה הדמעות האלה כל פעם מחדש...
לא הראו את הדתיים השבוע ודווקא שבוע שעבר הילדים שלהם היו כאלה מקסימים,
איך הם דיברו ביניהם שצריך להתייחס לקטן יותר (לא לזה שיוולד לילדון בן השנה ומשהו) כאלה חמודים...
והפונדקאית באמת נראתה אומללה....
וההורים לפגה זה באמת היה קורע... גרם לי לחשוב איך יש דברים שאנחנו מקבלים בקלות ולא מעריכים...כמו לסיים הריון עד הסוף...
[
[
[
-
זוהר את ממש צודקת
-
לא ראיתי אתמול איפה אני יכולה לראות את הפרק?
-
באמת מסכנים ההורים של הפגה (האמא די מאשימה את עצמה למרות שלא יכלה לעשות כלום נגד רעלת...) כמה שאנחנו מתלוננות בהריון, צריך לזכור שכל יום בפנים הוא ברכה.
אני די נבהלתי מהתגובה של הבן הקטן של הזוג שבשבילה אלה נישואים שניים, הוא ממש קינא וראו שהוא לא יודע לאן להפנות את הרגשות שלו (והאבא לא עזר..)
מה ככה התגובה של האחים הגדולים ביום הראשון?? הצילו
-
-
אני מאוד התרגשתי מההוריםשל הפגה..איזו קטנה היא.כל פעם שהם עשו לה קנגורו לא הפסקתי לבכות.יואו איזו בובה קטנה כזו, כואב הלב...
אני היחידה שלא יכולה לסבול את האמא המבוגרת עם החתולים והשיער הקצוץ?
מה הקטע שלה?היא בכלל רצתה תינוק או חתול?
הרגה אותי...יחתכו לך את הזין! אפילו דמעה לא הזילה בברית אלא רק הסתכלה על הבעל במבט של: הכל בגללךך והוא מסכן התרגש ודמע
-
ראיתי....
"..ילדיכם אינם ילדיכם
כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
באים הנה דרככם, אך לא מכם.
חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
-
וואי, אני בכלל התחלתי לבכות כשהילדים של ההיא עם הנישואים השניים באו לבקר אותה והבת שלה התחילה לבכות..
[
-
עוגית התגובה משתנה מילד לילד,
ומשנה מאוד גם הגיל שלהם כשנולד להם אח.
במקרה הזה זה יותר מסובך כי האבא הוא לא האבא שלהם אלא של התינוקת,
ומרגישים שיש לו חוסר סבלנות לילדים האחרים... אולי בגלל שיודעים שהוא לא האבא הביולוגי שלהם מחפשים את זה יותר אצלו, אבל זה בדיוק המקום שבו הוא צריך לצאת מגדרו בשבילם כי הביטחון שלהם באהבה שלו גם ככה נמוך...
[
[
[
-
כשראיתי את הקטע עם הנישואים השניים של האמא זה קרע לי את הלב, איך רואים שזה לא האבא של השניים הבוגרים כי אין לו את הרגש. והוא די קרציה תשטוף ידיים , לא בראש , אחרי מקלחת חלאס!
-
כן זוהר לזה התכוונתי שהאבא לא עוזר - רואים שהוא היסטרי לגבי התינוקת שנולדה ולא רואה ממטר את הגדולים
טוב כנראה שזו תקופה של בלאגן עד שכולם מתרגלים וכל אחד מוצא את המקום שלו בחזרה - נתמודד...
-
לא ראיתי את הסדרה הזאת
אני רוצה לראות איפה אפשר
-
האמא עם החתולים - עוד מפרק שעבר מעצבנת ומוזרה
פייס: ortal_hori
-
תכנית מרגשת
-
הזוג עם החתולים
-
עכשיו אני רואה פרק שני
-
אוווף למה אני לא מצליחה לראות???!
-
יו אלוהים ואני חשבתי מה יש לכם לבכות??
הורדתי את הפרק הראשון וכשהן ילדו - יו איזה מרגש זה , ביחוד עם שיר למעלות ברקע - דמעתי ..מודה !
-
בפרק השני רואים את השינויים שעוברים הזוגות.
האב שחשבתיש יהיה סבבה עם ילדים החורגים גם אחרי שתינוקת ביולוגית שלו תוולד,
נהיה מאוד מעצבן, ומרגישים את התקררות שלו כלפיהם.
והזוג עם החתולים שבהתחלה עצבן אותי,
תברר כמאוד חמוד וסבבה לגמרי
-
גם אני לא הפסקתי לבכות