זקוקה לחיזוקים... ודחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מה שחסר לי כדי לקבל את התואר השני זאת עבודה אחת מעיקה ומציקה!!!

אני צריכה לסיים אותה תוך שבוע בערך כדי לקבל את התואר השנה, אם לא אסיים אני אקבל את התואר רק בשנה הבאה

הבעיה היא שאין לי כחחחחח ואין לי חשקקקקקק לכתוב אותה.. זה יושב לי כמו עצם בגרון!!!!!!!

ובעלי יושב לי על הראש שאסיים כבר, הוא אמר לי כבר לפני חצי שנה לסיים אותה אבל אני כמובן דוחה הכל ואז ילדתי לפני הזמן ועם כל מה שעברנו בחודשיים האחרונים זה שוב נדחה ונדחה והגענו להיום.

אווווווווווווווווווווווף!!! איך עושים את זה?!?!?!?! אין לי שום מוטיבציה

חיבוקים בבקשה
23 תגובות
עמוד 1
  • ממי תחשבי על זה ששבוע אחד זה כל מה שמפריד בינך לתואר שעבדת קשה לקבל אותו
    אז אין ברירה תשבי על התחת ותסיימי אותו
    ואם תתחילי איתי אני אחסום לך פה את המשתמש ולא תוכלי לגלוש בפורום ואז ישעמם לך חתעשי את העבודה

דרך אגב יש משהו שאני יכולה לעזור לך? רק תגידי ואנסה

• תתחילי וזה יהיה יותר זורם... קודם כדאי לארגן את כל הניירת במקום אחד ואת כל הקבצים במחשב במקום אחד ואז פשוט להתחיל: כותרת ראשית, כותרות משניות. העיקר להתחיל.
    באיזה נושא העבודה שלך?

• מחזקת את דברי המנהלת

• אני עם סיון
    מאמי יש לך רק שבוע אחד - תתני מעצמך ותתפטרי מזה
    איזה כיף את צעד לפני תואר שני - יאלה מותק שלא ניראה אותך פה בשבוע הקרוב

• טוב... אני הולכת... (רק אל תחסמו אותי בזמן שלא אהיה כאן... )

סיון, אין איך לעזור לי... בעצם יש... אל תכתבו שום דבר מעניין בשבוע הקרוב, שהפורום יהיה יבש כך אני לא אתפתה

קרן, נושא העבודה שלי הוא "חבלות ראש חודרות בילדים"... נשמע מגניב, נכון? גם התמונות מגניבות
    זה על כל מיני תאונות בהן ילדים נפגעים מכל מיני דברים שחודרים להם למח מסמרים, יתדות, קולבים (?), קולפני תפו"א (?), גרזנים וכו' וכו' וכו'....

ועכשיו אחרי שהכנסתי לכן את התמונות המזעזעות האלה לראש- זזתי
  • מה!?!? למה? איכס.......... בהצלחה

• נשמע מזעזע......

• נראה לך- אני אגרום שלא יהיה משהו מעניין השבוע בפורום
    רק תסיימי כבר את התואררררררררררררררררר הזה

אני אגיד לחסויות המעצבנות

• [

• [/center]
    ]
  • בהצלחה בעבודה!!!
  • ב"ה

מאמי קבלי את כל ה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

• אוי נשמע מזעזע, לא פלא שאת לא ממהרת לשבת ולעבוד...
    אבל אין בררה, קדימה שלוחת לך אנרגיות חיוביות והלוואי ותסיימי תוך יומיים!!

בדר"כ העבודה האחרונה לסיום התואר הכי מעיקה אבל תחושת השחרור שא"ח שווה את הכל אז בהצלחה!!
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
  • מאמי תחשבי שיש לך עוד שבוע אחד לקבל את התואר וזהו תתפטרי מהעבודה הזאת
    כדי שזה לא ישב לך כמו עצם במשך שנה וחצי שזה יותר גרוע

• לא להתעצל!! בהצלחה אהובה
  • אוי, אני כל כך מבינה אותך - את אפילו לא מדמיינת.

זה מזכיר לי את התקופה שכבר התחלתי סטאז' במשרד והיו לי 2 עבודות סמינריוניות להגיש. עד שהגשתי יתאה לי הנשמה אבל לא הייתה ברירה.

תחזיקי מעמד בובה ואני ממליצה שתשקיעי ותסיימי עם זה - את יודעת למה? כדי שזה לא יציק לך עוד שנה שלמה!!!!!!!!

בהצלחה ומחבקת אותך
  • זה כולל תאונה שלא ברור איך קרתה וגרמה לילדה שלי צלקת באורך 5 ס"מ , בעובי 1 ס"מ, באמצע המצח?

ולגבי לא מעניין אני אשתדל

• בהצלחה נסיכה

• תודה על החיזוקים בנות....

סיון, אם זה לא נתקע לה במח אז הסיפור של הבת שלך לא מתאים

יאללה, אני חוזרת לעבודה... (אחרי שהכנתי נתחי אנטריקוט מוקפצים עם נודלס וירקות ואחרי שאפיתי עוגה )

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה