תגידו, הגזמתי? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בייבי שאלה מאיפה ייצא התינוק, אמרתי לה מהבטן, אבל היא לא הסתפקה בזה ועניתי לה את התשובה האמיתית
24 תגובות
עמוד 1

• ממש לא הגזמת

גם אני אומרת להן את האמת
    פייס: ortal_hori
  • לא יודעת אם הגזמת, אבל אני הרגשתי שזה too much להגיד ליונתן איך הוא יצא מהבטן.

נראה לי שזה הרגשה אישית.

כשהוא שאל פשוט שיניתי נושא
  • אני לא יודעת, למזלי ילדתי בקיסרי בשתיהן אז אמרתי לה שעשו חור בבטן והן יצאו ותפרו וזה החלים (היא יודעת מה זה תפרים כי היו לה גם תפרים בראש)

• גם לינוי יודעת שהיא יצאה מהבטן
  • לא הגזמת , זה עניין של כמה את מגישה פתיחות עם הילדים ..
    אני אמרתי לירין שהרופא בא להוציא את אוריאן מהבטן.ירין לא התעניין בהליך הרפואי
  • נראה לי מאוד נכון לומר את האמת...
    אצלי הן באמת יצאו מהבטן

• זה בדיוק השלב שבו שמחתי שאצלי האמת היא שהן יצאו מהבטן חחחחחח

• אני עדיין מסבירה לו שהם יצאו מהבטן
    You're my heart, you're my soul

• טוב גם בני יודע את האמת , ואפילו ראה את הצלקת מקיסרי

http://www.holdthatpic.com/
  • אצלי נגה יודעת את האמת ואת טליה זה לא מעניין.

• אני גם אמרתי ליונתן שזה כואב ואחר כך אמא שמחה שהתינוק יצא, אבל בדיעבד הרגשתי שאולי זאת היתה טעות (כאילו אולי יונתן מרגיש לא טוב שהוא גרם לי כאב או חושב שאני כועסת עליו בגלל זה).

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • נועם לא ממש התעניין באנטומיה הזו. יודע שתינוקות גודלים בבטן של אמא.
    משום מה עניין אותו יותר עניין הציצי. שרק ל"אימות" יש ציצי גדול
  • לדעתי לא הגזמת, אני בעד לספר את האמת....

ולגבי איך התינוק נכנס, שמעתי לא מזמן סיפור נחמד וכשהשאלה תעלה אצלנו זה מה שאני אספר:
    לאבא יש זרעים מיוחדים והוא שותל אותם בבטן של אמא וככה גדל התינוק
  • נראה לי תחושה אישית שלך. שחר לא התעמק בזה והספיק לו שהרופא עוזר לאמא להוציא את התינוק מהבטן... הוא גם שאל איך הוא נכנס ודוקא בחרתי לא לשנות נושא אלא עניתי לו לפי רמתו... אני לא בעד לשקר בכל מקרה. לא בעניין החסידה ולא בעניינים אחרים
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • גם אצלנו לא התעמקו בזה יותר מדי

אבל אתמול בדיוק הראתי תמונות שלי בהיריון ושאלתי את רום אופיר מה יש לאמא בבטן

והיא ענתה "כדורי"

• הבן שלי הסתפק בזה שהתינוק גודל בבטן והרופא עוזר להוציא אותו.
    לעומת זאת יש לו אובססיה לציצי
  • מנקודת מבטי הפרטית:

אמנם הילד שלי עדיין קטן מלשאול,
    אבל.. לא חושבת (בעצם, בטוחה!!! שלא) הייתי משתפת בתהליך הלידה. מרגיש לי מידע מדי אינטימי ולא מתאים.
    בבוא הזמן הוא ידע זאת לבד.
    אם אתקל בשאלה הזו פשוט אומר: מהבטן (וזה הרי נכון). אם התחקור יימשך אני אעביר נושא. ממש כמו שאני זוכרת שנעניתי ע"י אמי (אין ילד שלא שואל את השאלה הזו נראה לי).
    בכל מקרה זו שאלה שיש לענות עליה בשיקול דעת כי לילדים יש חוש דמיון מה-זה מפותח.
    תמיד אפשר להשיב: תשאל אותי עוד שעה ואענה לך.

אבל אני חושבת שאני שמרנית מאוד לעומת חלק מכן. (ויש סיבה טובה- אני חרדית) ובספו של דבר כל אחד משחרר איזה מידע שהוא חושב שמתאים לו שילדיו שלו ידעו בשלבים שונים של החיים.
  • כשאיתמר שאל אייך הוא בא לעולם עניתי שהוא גדל בבטן שלי עד שהוא היה גדול מספיק והתחיל ללחוץ ורצה לצאת

כששאל אייך נכנס לשם - עניתי שזרע וביצה נפגשים הם נהפכים להיות עובר

הייתה שתיקה ומאז לא שאל בנושא
  • ביצית כן.. לא ביצה
  • יאואו אני מתה על הפניני חוכמה שלהם בגיל הזה,
    לזאת שהבת שלה התעניינה איך תינוק נכנס לבטן!
  • מה זה לא החסידה מביאה ואנחנו סתם סובלות ועושות הצגות במשך 9 חודשיים
  • אם את מרגישה בסדר עם זה, אז לא הגזמת
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• הייתי מספרת את האמת, למזלי לא הגענו לשאלה הזו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה