עלייה במשקל... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות..
    אני בערך בשבוע 20 והיום נשקלתי אצל האחות וראיתי שבחודש האחרון עליתי 2.5 קילו!!!!
    מה שאומר שמתחילת ההריון עליתי בערך 5 קילו!!
    אני ממש מוטרדת.. זה נשמע לי המון ואני מפחדת שאני אסיים את ההריון הזה עם עודף רציני!
    מה המצב אצלכן??
    איך אתן שומרות על עצמכן?
4 תגובות
עמוד 1
  • מאמי את בשבוע 20 ועלית בסה"כ 5 קילו - זה מממש לא הרבה
    אל תמנעי מעצמך אוכל ואל תחשבי על עלייה במשקל
    גם לא להסחף

• מתוקה,

העליה שלך היא מעולה. אם תדפדפי הרבה אחורה תוכלי לראות כותרות של שקילה בימי חמישי שלי ושל יעליאור. את תראי שם הרבה עדכונים של בנות אחרות ותווכחי לדעת שהעליה שלך ממש טובה.

אל תחמירי עם עצמך יותר מידי. תוכלי כמו שאת רגילה בדרך כלל ותוסיפי פינוקים מידי פעם - ככה הכל יהיה מאוזן.

המשך קל ותקין
  • מאיה היי
    אני כרגע בשבוע 13 בינתיםם לא עליתי במשקל (שקילה אחרונה יום חמישי ב17 לחודש )
    אני אוכלת הכל אבל משתדלת לא להיסחף
    בכל מקרה החל משבוע 11 אני הולכת לדיאטנית שאמרה לי מה כדאי לאכול יותר מה פחות ממה להימנע, היא לא מרכיבה תפריט ספציפי רק נותנת המלצות
    וכמויות מומלצות.
    ואומרת תעשה ואל תעשה.
    וכל 3 שבועות אני צריכה לבוא אליה לשקילה כדי לראות את ההתקדמות
    היא הסבירה לי שכל שבוע החל משבוע 13 צריך לעלות בין 250-300 גרם כלומר סך הכל כ 1.5 בחודש, ואם לשמור אז עולים כ 6 עד 9 קילו בהריון
    אם זה מעניין אותך אני אעתיק לך את כל מה שהיא כתבה בשמחה רבה

לידיעתך

הלן

• הי,
    אם זה מעודד אותך
    אני שבוע 30 ומתחילת הריון עליתי 7+ קילו...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה