חייבת לכן הסבר.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אהובות שלי מהזה תודה על התמיכה!!!!
    אני גמרתי את אתמול כבר בלי יכולת התבטאות....
    יומיים ממש קשים עברו על פיצקולה שלי היא היתה חסרת שקט צרחות כל הזמן התכווצויות של כאבי בטן ככה נראה... אתמול היה לה כזה בלאגן בבטן שבשעתיים החלפתי שש טיטלי קקי מלאים...
    פשוט רציתי להחזיר את נשמתי לבורא כבר.. התחלתי כבר לבכות איתה....
    היא היתה כלכך חסרת שקט שבעלי חשב אולי שכדאי לצאת איתה טיפה החוצה כי זה מאוד מרגיע אותה מה שרק החמיר את הכל
    היא נרדמה רק באזור אחת בלילה וגם זה במאבקים קשים
    לא יודעת מה קורה מצד אחד נראה שזה הבטן מצד שני היא מריירת בטירוף אוכלת את האגרופים שלה כל הזמן...
    ומשחקת נשיכות עם המוצץ....
    לא יודעת אבל פשוט כבר אחרי יומיים רק של בכי היה לי קשה לחיות עם עצמי... והייתי זקוקה לחיבוק...

9 תגובות
עמוד 1
  • למה שלא תקחי אותי לבדיקה -
    שאת תהיה רגועה שאין לה כלום חוץ מגזים
    ושהיא תהיה תחת בדיקה מקיפה

קבלי מיליוני

• אוי מסכנונה קטנה,

את יודעת גם מזג האוויר המשתנה משפיע עליהם לפעמים וגורם לחוסר שקט.

תרגישו טוב בובות
  • וואו לא פשוט....
  • אוף בובה קטנה ומסכנונה.....
    הכי חשוב תרגישו טוב - תשמרי על שפיות זו תקופה שעוברת.
    לגבי הריור ואגרופים בפה - ייתכן ואלו שיניים (הן נעות להן בתוך החניכיים לראת הבקיעה וזה כואאאאאאאאב).

נשיקות וחיבוקי לשתיכן
    [

• שתרגיש טוב בע"ה, הגזים יעברו אוטוטו בע"ה, זאת תקופה קשה אין ספק, אבל גם בשביל אגם את צריכה לשמור על קור רוח ולהיות רגועה - הם מרגישים הכל!!!
    מאחלת לך יום יותר שקט ורגוע
  • אוייי בובי אני כל כך מבינה...
  • אוייש מאמי מסכנה.... אולי תקחי אותה באמת לבדיקה אולי הרופא יוכל
    לעזור לך בזה ולמצוא פתרון מקווה שהתקופה המגעילה הזו תסתיים כבר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה