בנות.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • תמיד שמגיע השבוע הזה, שצריך לקבל.. לא לקבל...
    תמיד זה מלווה במלא התרגשויות, מחשבות, חששות, חיפוש סימנים, כן, לא, שחור, לבן...
    כל הזמן אני חושבת על זה.. כל כך לא רוצה לראות את המכשפה... בטוח שכולכן מבינות אותי... פשוט חייבת לשתף...
    הכי מקווה להיות מופתעת!!!

9 תגובות
עמוד 1
  • אכן כן...

מה היה החודש גליוש?
    הלכת בסוף למקווה?

• היי גל

גם אני באותה סירה
    מקווה לא לקבל יום שלישי.
    יש לך תחושות?
    אצלי דווקא החודש היו כל מיני מיחושים ודקירות בצד ימין בבטן התחתונה, זה גורם לי לחשוב שאולי החודש
    מצד שני, יש לי מלא הפרשות ועקצוצים שניראה לי אולי שיש לי דלקת... מאוד מקווה שלא.

מחזיקה לנו אצבעות שלא נקבל 9 חודשים

מתי את אמורה "לא" לקבל?
  • אדוונת, לשאלתך, רציתי מאוווווד ללכת למקווה, אך זיהיתי ביוץ עוד לפני שעברו שבעה נקיים, ולא יכולתי לקחת את הסיכון שאפספס את הביוץ החודש...
    יעלוש, (מקווה שזכרתי נכון... ואם טעיתי אז סליחה מראש...) יש לי כל מיני דברים שעוברים עליי, אבל אני לא רוצה לקוות יותר מידי אז אני פשוט אחכה עוד קצת ואראה מה קורה...
    ואני ממש מקווה שלא נקבל בתשעת החודשים הקרובים!!!!

• גליוש מאמי מחזיקה לך מליון אצבעות ומקווה בשבילך כמו שקיוויתי בשבילי !!!!!!!!!!!!!!

• גליה, צודקת..... שמי יעל

וישיהיה לנו בהצלחחחחחחחחחחההההההההההה

• טלי, איזה נשמה את!!!! תודה תודה תודה!!!
  • גליוש..
    אנחנו באותה סירה..
    רק שאצלי יש בעיה קטנה.. לא זיהיתי ביוץ החודש..
    נראה לי שאני לא אקבל בכלל החודש..
    אני בודקת במקלוני ביוץ כבר כמה חודשים וכל חודש אני מזהה בוודאות את הביוץ..
    החודש הביוץ עדיין לא הגיע.. וגם נגיד ובייצתי מאוחר הייתי אמורה כבר לבייץ ( אני ביום ה-17 למחזור)..
    קיצור קצת מבאס.. אנחנו נמשיך לעבוד.. אבל נראה לי שהחודש לא יהיה החודש שלי..
    אני בטוחה שעוברות עלייך דקות ארוכות של מחשבות.. וזה ממש בלתי נמנע..
    אבל תנסי להעסיק את עצמך כמה שיותר בשבועיים האלו!!
    הלוואי וזה החודש שלך!!!!

me
  • שרית נכון? (סליחה אם אני טועה...)
    גם אני חודש שעבר לא זיהיתי ביוץ ובסוף כן קיבלתי... זה היה הזוי חודש שעבר.
    החודש, אם ראית שכתבתי, היה לי ביוץ מוקדם מהרגיל, ממש כמו שהיה לי לפני הרבה שנים, לפני הגלולות. הייתי מקבלת ממש פעם בשבועיים שלושה. אז הפעם זיהיתי ביוץ כמעט בוודאות, וכמובן שאני ובעלי ניסינו.
    אני מקווה שאת טועה ואולי החודש תופתעי דווקא לטובה...
    מקסימום במקרה הכי גרוע, חודש הבא בע״ה יהיה בסדר!!!
    בהצלחה מתוקה!!!

• זה אכן שרית.. זכרת נכון.. :)
    משאירה מקום לתקווה..
    הלוואי וזה החודש שלנו!!!

me
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה