הלן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי הלן,
    ראיתי שרשמת בפורום השכן שאת הולכת לדיאטנית שמייעצת לך במה להתמקד בהריון..
    את יכולה לרשום לנו פה ככה בקטנה מה ההמלצות שלה?
    תודה
6 תגובות
עמוד 1
  • בטח מותק שלי
    אז ככה :
    1. להקפיד לשתות הרבה מים
    2. להימנע משתיה מתוקה ( כולל מיצים טבעיים ) - הדיאטנית אמרה לי שמשתיה מתוקה אפשר לעלות כ 3 קילו בחודש כי הגוף מנצל את האנרגיה הזמינה מהסוכר של המיצים ואת השאר הופך לשומנים
    3. לא לאכול מול טלויזיה או מחשב או בזמן קריאה
    4. להפחית צריכות מזונות עתירי שומן: כגון דברי מאיפה, שוקולד, מזון מטוגן בשמן, חטיפים וקרקרים, גרעינים אגוזים ופיצוחים ( במקרה של צרבות מומלצים שקדים כ 10 ביום לא יותר - גם אגוזי לוז 10 ביום אם אתן אוהבות ), מזון מהיר, דברי חלב מעל 5%
    חומוס טחינה ומיונז למריחה דקה בלבד
    5. לאכול הרבה ירקות : מינימום 5-7 ליום
    6. פירות : בים 3-4 ליום ( בננה כמו 2 פרות , קלמנטינה ומנדרינה חצי פרי)
    7. לא לאכול בגל: עייפות , שמעמום, מתח נפשי, חברה או התייבשות ( פעם המליץ לי המדרך כושר שלי כשאני רעבה תמיד לשתות לפני ארוחה או אוכל 2 כוסות מים כי הגוף מבלבל בין צמא לרעב)
    8. לא להשאיר אוכל גלוי לעין
    9. לאכול לאט ( בעיה רצינית אצלי
  • וואי חזקקקק!

תודה מאמוש..
  • ת ז ו נ ה
    חחח הפורום לא מאשר את המשך המילה.....
  • הלן, אמרו לך כבר פעם שאת מושלמת??
  • ענתי חמודה תודה
  • תודה הלן, טוב לדעת את כמה שרשמת....
    נראה שאני עושה את כל הטעויות האפשריות... לפחות פירות וירקות אני אוכלת המון...
    הבעיה שאני מתה על נישנושים שזה אומר חטיפים, קרמבו וכל השטויות האלה...
    אני נלחמת בזה בשיניים...
    וכל החיים לא הייתי צריכה להילחם בחשקים של אוכל, כי כולם עודדו אותי לאכול ולהעלות במשקל.. אז זה משונה פתאום...
    לגבי שתיה אני יודעת שיש לי בעיה (היתה לי גם בהריון הקודם) אני שונאת לשתות... מעדיפה לאכול פרי במקום לשתות...
    כל הזמן הרופאים "מאיימים" עלי בצירים מוקדמים... אני חייבת לעבוד על זה, הרופא שעשה לי את השקיפות אמר לי שאישה בהריון צריכה לשתות 3 ליטר ביום (12 כוסות מים) בוא נגיד שאם אני שותה 4 כוסות זה יום טוב
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה