-
[
-
אמאאאאאא!!!!
יא אללה, אני לא יכולה לחשוב איך זה לעבור את התקופה הזאת עם 2!!!!
את חייבת עזרה!!!!!
בייביסיטר/ תורנויות עם הבעל. משהו... את לא יכולה לא לישון בכלל
-
תחזיקי מעמד
-
מאמי זאת תקופה באמת קשה
אולי תבקשי עזרה מאמא מחמותך מאחיות שלכם - שתוכלי לנוח
-
ממי את נותנת להם משהו?
תנסי גרפווטאר אצלי זה עזר עם 2 הבנות
אם לא יש עוד כל כך הרבה דברים אחרים
עיסוי בטן יכול לעזור מאוד
-
מאמי שלי
גרפווטר/סימיקול - ואל תהססי אפילו
עיסויים
אמבטיות חמות
תנוחות טובות
קפיצה על כדור פזיו
כל אלה עזרו לנהוראי המון.
תרגישו טוב
-
מאמוש עזרה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
את חייבת מישהו שיעזור לך אחרת את יכולה להתמוטט.
זה תקופה קשה שעוברת אבל עם 2 זה קשה בהרבה יותר. ואת גם חייבת לישון קצת.תנסי למצוא עזרה כמה שאת יכולה אמא חמות אחות גיסה שכנה לא משנה מה העיקר קצת עזרה!
-
-
קודם כל
-
תודה על כל העצות..
קניתי סימיקול ונתתי להם מיד אחרי האמבטיה (לפני האוכל), בינתיים הם נרדמו, מקווה שיעזור להם כפרה עליהם. לא יכולה לראות אותם בוכים..
לגבי העזרה- עד יום חמישי הייתי אצל אמא שלי והיא כל כך עזרה לי כפרה עליה, ישנה איתי בחדר ועושה ה-כ-ל!! היום ההורים שלי נסעו לנופש בצפון שהם סגרו לפני חודשיים, רצו לבטל בגללי כדי שיעזרו לי אבל לא הסכמתי בשום אופן!! אז אל תשאלו מה עשיתי.. ולפה מתאימה שוב הכותרת- באתי לחמותי!!!!
האמת שאני סתם מכשפה והיא באמת עושה הכל כדי להקל עלינו, הוציאה חופשת מחלה מהעבודה, קמה לילדים, מכבסת, מבשלת- תבינו- שנים היא לא עשתה את זה, היא רגילה לעבוד בחוץ ולהיות ניידת ולטייל לא להיות עקרת בית קבורה ורק לטפל בבית ובילדים- אז כל הכבוד לחמותי היקרה אבל עדיין- מחכה בכליון עיניים לאמאאאאא שתחזור ביום רביעי.
-
איזה נסיכה את
שאלוהים תמיד יביא לך כוחות ב"ה.....
הכל יהיה בסדר
את תתרגלי למצב התאומים
ואני בטוחה שהריון הבא תגידי אני רוצה עוד תאומים
כל אמא לתאומים אומרת את זה בסוף
עכשיו את מתחילה את המיומנות
-
אני יודעת כמה קשה זה עם תינוק אחד, קשה לתאר עם שניים...באמת שאני מבינה (עד כמה שאני יכולה).
אני נתתי לשקדי שלי סימיקול של טיפטיפות וזה הדבר היחיד שבאמת עזר. במצבך, על מנת לא להתמוטט, הייתי מנסה כל דבר כי הבריאות הנפשית שלך חשובה לא פחות!!!. אם את לא מתפקדת כמו שצריך, גם הילדים ירגישו את זה והכל יילך הפוך וחבל.
תהיי חזקה
-
נטלי את כל כך צודקת!
עם כל הקושי...הייתי מאוד רוצה עוד תאומים...זה כיף, זה מעניין וזה חוסך הריון ולידה!
-
סימיקול מעולה!!!!!!!!!!!
-
אוי אוי אוי לא מקנאה בך חחחחח
אני חוייתי את זה עם אחת וזה היה סיוט. כלכך מסכנים כלכך כואב להם שבא לך שהכח יעבור אלייך.
אני נתתי גרפווטאר שלא תמיד עזר
אבל עשיתי הרבה עיסויים, במיוחד אחרי מקלחת. ובכלל, גיליתי שכשאני נתתי תחליף אז אז הגזים הוגברו וכשרק הנקתי הם נעלמו.
אז יכול להיות שזה גם קשור אצלך? אני לא יודעת אם את מניקה או לא...
ול הכבוג לחמותך שעוזרת- את חייבת את העזרה הזו
שלא תתמוטטי
-
תודה אהובות על העצות..
נטלי- אני כבר עכשיו מאחלת לעצמי שבלידה הבאה בעזרת ה׳- עוד תאומים.
שאלה נוספת לגבי סימיקול- הרוקח אמר לי לתת 0.3 מ״ג -3 פעמים ביום לפני האוכל, בעלון של התרופה רשום לתת את אותה כמות לפני כל ארוחה אז כמה באמת נותנים?? ואם 3 פעמים ביום- אפשר 3 ארוחות רצופות? (יש שעתיים- שלוש בין כל ארוחה).
תודה!!
-
לגבי הסימיקול : אני ממש לא נותנת 3 פעמים ביום לפני כל ארוחה כי לפי דעתי מיותר לדחוף תרופות סתם...
רק כשמתחיל לה גזים מייד אני נותנת מנה של בין 0.3 ל-0.6 באמצע...
-
אורטל אבל אמרו לי שאם התרופה תעזור (כלום לא בטוח) זה רק אם נותנים אותה לפני האוכל, גם זה מה שזכור לי מאיזשהו שרשור ישן כאן בפורום.
-
מאמוש כתוב על האריזה שצריך לתת לפני האוכל
אפשר גם בין לבין אבל שיגיע עד המנה המומלצת (אם זכור לי נכון - 0.3 - 12 פעמים ביום)
תשתדלי לתת קודם גרפווטר ולראות אם יש שיפור במצב
כי זה יותר הומופאטי
סימיקול רק לשעות הערב או הלילה הקשות של הגזים
וכמובן תרגישו טובבבבבבבבב