חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    אני מרגישה שאין לי כל כך למי להגיד או את מי לשתף אז חשבתי לעצמי לכתוב ולראות מה דעתכן. אני אפרט. אני בת 29, אמא לילד מקסים בן שנתיים וחודש שאיתו נקלטתי בשניות...
    שלושה חודשים אני ובעלי מנסים להיכנס להריון אך ללא הצלחה. הרופא אמר לי שמחכים חצי שנה של ניסיונות ואז מבררים, כמובןם שאני לא רוצה להגיע לשם. אבל ממש מתאכזבת בכל פעם שהמחזור מגיע, הייתי בטוחה שזה יקרה נורא מהר...
    ניסיתי לעשות בדיקות ביוץ ביתיות בחודש שעבר אך כולן יצאו שליליות משום מה...
    למרות שהייתי אצל הרופא נשים והוא אמר שרואה זקיקים באולטרסאונד ולכן ארבעת הימים הבאים הם קריטיים... ולכן כמובן שעבדנו קשה, לא ארבעה ימים אלא שבוע רצוף! אני לא יודעת אם בדיעבד אולי עשינו טעות שכל יום???
    בכל אופן אני לא יודעת, אני מבולבלת, חרדה ומלאה בשאלות ... מישהי גם אמרה לי משהו לגבי מעקב זקיקים? אני לא יודעת אם כדאי לעשות להתחיל או לחכות עוד קצת. בעיקרון אני מרגישה את הביוץ שלי והוא תמיד מגיע בדיוק בזמן, אפילו שהבדיקות יצאו שליליות... אין לי מושג למה...
    אני יודעת גם שהלחץ לא עוזר אבל מועקה נוראית ממלאת אותי בכל פעם שאני מקבלת למרות הציפיות...
    ייתכן שלא היה ביוץ? אבל הרי אם המחזור מגיע סימן שהיה ביוץ לא? לא יודעת אני כבר משתגעת... אולי תגידו שלא בצדק...
    טוב, הרבה מלל אבל אני חדשה פה תסלחו לי...
    אשמח לתגובות לראות שאני לא משוגעת...
11 תגובות
עמוד 1
  • ממש לא משוגעת, טבעי לחלוטין!

אבל מכל מה שכתבת מרגישים שאת מאוווד לחוצה וזה באמת לא יתרום לתהליך הזה.

תרפי, הכל תקין אצלכם יש לכם ילד!
    עכשיו זה רק שאלה של זמן מתי את תהיו מוכנים לעוד ילד וזה הקב"ה מחליט ואין לך מה לדאוג, בטוח שבקרוב בע"ה תתעברי...

לגבי מה ששאלת על הביוץ, לא כל חודש מבייצים. יכול לקרות שלא תבייצי בחודש מסויים וחודש אח"כ כן.
    גם אם מקבלים עדיין לא תמיד יש ביוץ.

ולגבי הניסיונות, יותר מומלץ יום כן יום לא, למרות שבדיעבד גם כל יום לא ממש מזיק!

בהצלחה..
  • את חייבת להרגיע את עצמך, פה הבעיה מתחילה !!!! אל תתעסקי עם המעקבים האלה יותר מדי.
    ברוך השם יש לך ילד מקסים שאיתו לא היה לך כל בעיה אז למה את עושה כרגע בעיה מאין בעיה??
    מניסיון אישי שלי את חייבת להירגע ולא להתעסק עם המחזור יותר מדי ותאמיני שהכל יהיה בסדר .

בשורות טובות בע"ה
  • תודה רבה,
    אני בטח יודעת את הדברים האלה בהגיון אבל את יודעת איך זה..המחשבות עובדות שעות נוספות...נקווה לטוב בחודש הבא...
  • תנסי להעסיק את עצמך בדברים אחרים שאת אוהבת לעשות ויהיה בסדר
  • יולי מתוקה

מהסיפור שלך נשמע ששתינו נמצאות במצב מאוד דומה
    גם אני אמא ליד מתוק בן שנתיים שהיריון שלו בא בכזאת קלות ומהירות שלא שיערתי שתהיה לי אי פעם בעיה להרות שוב...
    אנחנו כבר מנסים כ-9 חודשים וללא הצלחה!! לצערי הרב....
    התעקשתי לעשות בירור הורמונלי + מעקב זקיקים ונראה שאנו מפספסים את מועד הביוץ כיוון שאני מבייצת מאוד מוקדם....וגם עובי רירית הרחם אינו מספיק לקליטת היריון.
    מהו אורך המחזור שלך?
    (כלומר מהו מס' הימים מהיום הראשון של הוסת עד ליום האשון של הוסת הבאה)
    לפי אורך המחזור ניתן להעריך את יום הביוץ- האם את יודעת את יום הביוץ המשוער שלך??

אל תתייאשי אני מאמינה שכל עכבה תהיה בסוף לטובה (אני יודעת שזה לא מנחם...)
    מסתבר שהגוף שלנו עובד אחרת והיריון ולידה משנים את הדברים לפעמים...
    סבלנות מתוקה
  • הי גלית
    אורך המחזור שלי נע בין 26 ל28 ימים, חישבתי את ימי הביוץ ואת תקופת הפוריות וכמו שרשמתי אין סיכוי שפיספסנו כי פשוט עשינו במשך שבוע רצוף ואז עוד כמה ימים יום כן יום לא, בקיצור השתשתי את בעלי... וזה אחרי שהייתי אצל רופא הנשים ביום ה10 אחרי המחזור והוא אמר שאני לקראת ביוץ לפי האולטרסאונד הוא ראה זקיקים... יחד עם זאת, כל בדיקות הביוץ יצאו שליליות
    בקיצור אין לי מושג, לא יודעת מה הבעיה אולי פשוט משהו לא עובד שם לפעמים. אבל בטוח צריך להתעודד, זה יגיע..אז מה לגבי מעקב הזקיקים הזה? עשית אותו? כדאי לעשות? או שזה סתם מיותר בינתיים.
    מה אמרו לך לעשות? נתנו לך הורמונים או תרופות כלשהן?
  • יולי היקרה,
    אני היום גיליתי הריון...
    אחרי שהבדיקות ביוץ כל החודש היו שליליות (היו רק פסים ממש חלשים...)
    אז כנראה שזה באמת שטויות הבדיקות האלה ולגוף חוקים משלו...
    ואני מאד לחוצה- והנה הצלחתי... כנגד כל הסיכויים...
    אז יהיה בסדר... זה באמת לוקח קצת זמן זה הכל...
  • הי גשם
    מזל טוב מכל הלב!!!
    זה באמת מעודד!
    כמה זמן ניסיתם?
  • חמישה חודשים (בשישי זה הצליח...).
    בהצלחה!!!
  • יולי

אני ממש מבינה אותך ואת התחושות שלך כי גם אני במצב דומה
    כדאי להרגיע ולהירגע כי הלחץ מאוד משפיע על ההורמונים בגוף שלנו.
    חשוב שתדעי שלקיים יחסים כל יום זה גם לא כ"כ מומלץ כי זה "מתיש" את הזרעונים ויכול גם לפגוע באיכותם....
    כדאי לנסות יום כן יום לא ככה זה נותן מנוחה לכולם
    אל תילחצי בסופו של דבר יקרה !!! תתנחמי בילד שיש לך...
    בחודש שעבר עשיתי מעקב זקיקים וקיימנו יחסים סביב הימים האלה וזה לא הלך
    אז הרופא המליץ לי להתחיל טיפול באסטרוגן לדחיית מועד הביוץ
    נקווה לטוב ... תשקלי לבקש טיפול דומה מהרופא,
    דחיית מועד הביוץ מאפשרת גם לרירית הרחם להתעבות ובכך לקלוט טוב יותר את ההיריון שיבוא.

אני מחזיקה לך אצבעות
    ומאחלת לך המון הצלחה מכל ה-
  • המון תודה... בינתיים חשבתי עם עצמי והחלטתי שהחודש ננסה בדרך הטבע עם כמה שפחות לחץ (במידת האפשר) ונקווה לטוב וואחר כך אם נצטרך כבר נחשוב על צעדים יותר דרסטיים...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה