היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לשים לו כפפות. חום הידיים זה לא פרמטר לקביעת חום הגוף. אם את חוששת שקר לו תגעי לו בגב העליון - אם שם קר = קר לו.
ידיים קרות זה לא בהכרח שקר לו. הם גם מנופפים הרבה יחסית עם הידיים.
הידיים הם החלק היחידי שבחוץ כל הזמן... אני למשל מרגישה את מיכל עם ידיים קרות... אני שמה למה גרביים ומעל מכנס ואז שמיכה... או מכנס...מעל גרביים עבות...ושמיכה...
אני לא שמה כפפות נראה שהיא מתעצבנת מזה עיריתוש התכוונת למיכל?????
הילדייםש ל לינוי תמיד קרות בחורף, גם של בעלי ונראה לי גם של ליה
יווווו איך שנאתי את זה שכל המבוגרים אמרו לי שלילד קר כי הידיים שלו קרות. והוא נראה לי נחנק מהשכבות שהיו עליו+שמיכה חמה+אמבטיה סגורה של עגלה.
ידיים קרות לא בהכרח מעידות על כך שקר לילדה. נקודה. זה חלק שאינו מכוסה. אם את בחוץ וקר, שימי כפפות, זה בטוח יעזור, אבל אם את בבית מחומם והידיים קרות ייתכן שזה אופי- לי הידיים קרות כל הזמן, גם כשחם לי.
בכל מקרה את תמיד יכולה לנסות לחמם יותר, ולבדוק את התגובה. אם עדיין הידיים קרות, כנראה שאין מה לעשות ולילדה לא קר.
ענבל.....
ברור שלמיכל
ראית מה רשמת?
תיקנתי
כן אני יודעת איך בודקים מאחורי העורף - לימדו אותנו כששקד היתה בפגיה