שאלה על יציאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יהב כל כך סובל מכאבי בטן לא רק שהגזים הורגים אותו יש לו יציאות פעם ביומיים והוא מתפתל מכאבי בטן. יש לו פעם ביומיים בגלל ברזל שהוא מקבל למי ששואלת הוא נולד פחות מ 2.5 ק"ג וכשהוא כבר סוף סוף עושה היציאה שלו ממש ירוקה מברזל אמור להיות שחור וממש נוזלית ולפני הברזל היה לו סמיך כזה האם זה תקין לדעתכן.
    היום בכל מקרה ניקח אותו ואת שקד לרואפה היא כל הזמן משתעלת למרות שפעם אחת היא אמרה לי לתת לו טיפה מים 5 CC בין הארוחות - לא ממש עוזר והרופאה השנייה שעובדת איתה אמרה לי לפצל את הברזל ולתת לו 2 טיפות בבוקר ואחת בערב - גם לא עוזר
7 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לנסות לתת ברזל של חברה אחרת.
    ומעבר לכך - הוא בדיוק בשלב של הגזים, יציאות של פעם ביומיים הגיוניות אלא אם כן הוא מתאמץ מאוד מאוד, אבל לפי דברייך נראה שהוא סובל מהגזים, לא מהיציאות.
  • זה נשמע לי טבעי מאוד,
    הקיבה שלו "בהרצה" והיא עדיין לא רגילה לעכל אוכל כלשהו,
    לא נראה לי שזה בהכרח קשור לברזל..
    מה שכן אני זוכרת שכבר בגיל כזה ניתן לתת עגבניה מרוסקת ומסוננת (כלומר רק המיץ) בכמות מאוד קטנה - כמו כפית כל כמה שעות.

בהצלחה
  • כמו שהדסקה כתבה....
    תני לו מיץ עגבניות משהו כמו כפית כל כמה שעות
  • מה עושה המיץ עגבניות?
    הוא סובל גם מגזים אבל גם מזה שהוא לא עושה. לפני כן היה עושה כל ארוחה

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • מיץ עגבניות גורם להם ליציאות יותר רכות ויותר תכופות.
  • היציאה סופר רכה ממש נוזלית השאלה אם מותר לתת מיץ עגבניות בגיל כזה?

המסנג'ר שלי: [email protected]
  • אני הבנתי שהיציאות שלו קשות...
    אם הן רכות אז לא לתת עגבניה כי זה יעשה אותן עוד יותר רכות. וכן מותר לתת כפית מיץ בגיל הזה במידה וממש קשה עם היציאות...

אם הן רכות אז תתני כפית או שתיים של מים בין הארוחות...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה