דילמת מי שפיר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, לעשות את הבדיקה אני בטוח עושה
    כי אני כבר בת 38
16 תגובות
עמוד 1
  • לידיעתך - לפחות בכללית את יכולה לעשות בדיקה באופן פרטי (לי עלה 3000 שקל) ולקבל החזר של איזה 1200 שקל בכללית - שווה לך לבדוק את זה.

ומצד שני, בבית חולים הם עושים מלא בדיקות כאלו, אז את יכולה להיות בטוחה שיש להם נסיון. כדאי לך לנסות למצוא קשרים שידאגו לך שאת הבדיקה יעשה מישהו מנוסה.

יעל, אמא של 2 אפרוחים
  • בקופה מחזירים את העלות של הרופא..
    ה2700 ש,ח זה התשלום לאסותא
  • אני עשיתי בשני ההריונות בבי"ח מאיר.
    יצא לי לעשות את הבדיקה אצל רופא שחברה שלי שילמה עבור הבדיקה אלפי שקלים אצלו בקליניקה הפרטית ואני עשיתי בחינם.... כך גם עם הסקירות...
  • בתקופתי (עם יונתן) אני עשיתי במדיקל סנטר בהרצליה וזה עלה 1500(המדיקל סנטר)... מוזר
  • קודם כל מזל טוב
  • אני עם בני עשיתי בבית חולים ציבורי ועוד בברזלאי . בכלל לא ידעתי על הפשרות של פרטי למרות כל הבטוחים המשלימים . היה לי הריון עם הCMV ועשיתי איפו שקיבלתי הפניה

http://www.holdthatpic.com/
  • אורלי - החוק עדיין לא נכנס לתוקף, רק ב1/12 ידעו אם הוא יכנס לתוקף - או שידחה לינואר.
    אז כמובן כולכן
  • מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק לא ידעתי בכלל שאת בהריוןןןןןןןן, שיהיה במזל טוב והמשך הריון קל ותקין
  • אני גם עשיתי בבי"ח ציבורי בגלל שאצלנו מבצע אותו רופא מדהים שכולן נוהרות אליו גם באופן פרטי
  • גלי - באיזה בי"ח?
    בתכלס לא איכפת לי לסוע קצת אם זה משהו טוב...
    פשוט אין לי את הכסף הזה עכשיו
  • הדסי - גם כשאת קובעת בבי"ח את קובעת את הרופא שלך, הם לא מתחייבים כי יכול להיות שהוא יהיה בדיוק באיזה מקרה חירום, אבל בעיקרון יש לך את האופציה לבחירה.
    בבי"ח מאיר מתמחים לא עושים מי שפיר. רק מומחים.
  • אני הייתי עושה בבי"ח ציבורי. כי פשוט אין שום סיכוי שהייתי מוציאה כזה סכום על כל בדיקה שהיא...

ילד יפה של אמא
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • הדסקה , אני עשיתי בבי"ח באשקלון -ברזילי
    לרופא קוראים דר' זוהב .
    הלכתי אליו לסקירות ראשונות(בשתי ההריונות) באופן פרטי ...
    בכל האיזור שלנו הוא הרופא "הנחשב"
  • אני לא יודעת לגבי עלויות של בידקה, כי אני לא עשיתי אף פעם.
    אבל סתם, נראה לי חוצפה לא לאפשר לאישה לבהליט מי יעשה את הבדיקה הפולשנית הזאת, רופא או מתמחה
  • ממש חוצפה שאת לא יכולה להחליט
  • אני פשוט בהלם
    פייס: ortal_hori
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה