חדשה בפורום לא בתסכול... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן

אני בת 29 ואני ובעלי מנסים כבר 6 פעמים ובנתיים עוד לא... המחזור שלי כ"כ הפכפך שאני אף פעם לא יודעת מתי יהיה ביוץ ומתי אני אמורה לקבל כי הוא נע בכל מקום בין 30 ל-42 יום.
    אומנם הפעם ה-6 אבל זה יוצא כבר 8 חודשים של נסיונות וכל פעם יש תקווה ואכזבה...
    זה הריון ראשון ושנינו כבר נורא נואר מצפים ומקוים.

אני היום ביום 34, בלי מחזור בנתיים, אבל אצלי זה עוד לא אומר כלום אז אני דוחה את הבדיקת הריון כדי לא לראות את התשובה השלילית הזו על המקלון :)

אני יודעת ש-6 מחזורים זה לא הרבה ולא סיבה לדאגה אבל כשכל החברים שלי מסביב בהרין וכלל יום יש טלפון של "אשתו של X בהריון", או "שמעת ש-X בהריון" לא מקל על התחושה.

החודש, במשך שבועיים קיימנו יחסים כל יום (לא פשוט בכלל אגב...) כדי לכסות את כל הימים.

מחר כבר אעשה בדיקת הריון אז תחזיקו לי אצבעות
11 תגובות
עמוד 1
  • בהצלחה
  • שיהיה לך המון בהצלחה!!! מחזיקה לך אצבעות ומבינה מאוד מה את עוברת!
  • יווווווווווווווווווווווווווווווווו

אני לא מאמינה
    פעם ראשונה שאני נכנסת כפעילה לפורום, עשיתן לי קארמה טובה :)

היום בבוקר - יצא בבדיקה שני פסים!!!!

שיהיה בהצלחה וימשיך להריון

כי במקרה הייתי היום אצל רופאת נשים (תור שנקבע ממש מזמן) ועוד לא רואים כלום כלום.....
  • וואווו.. איזה כיף לשמוע!!
    שיהיה לך המשך הריון תקין!
    שמחה לשמוע בשבילך..
    אני מקווה שהקארמה הטובה תעבוד גם עליי בחודש הזה..

me

• אה חחח לא ראיתי את התגובה שלך

• שיהיה בשעה טובה !
  • מזללל טוב איזה יופי
  • איזה כייף תודה לכולן!!!

כ"כ לא האמנתי שזה סוף סוף קרה שהיום ביקשתי מבעלי לקנות עוד בדיקת הריון כדי לבדוק שוב שזה נכון....

הרופאה אמרה לי רק עוד 10 ימים לעשות בדיקת דם אז בנתיים מחכים ואמן אמן שהכל יהיה בסדר ושההריון הזה ימשיך (עדיין כל פעם שאני בשירותים אני מפחדת לגלות שקיבלתי)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה