אני לא רוצה לשגע יותר את בעלי ולכן בחרתי בכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני ביום ה-27 מהמחזור. ב3 חודשים האחרונים הייתי יחסית סדירה ומדויקת (טפו טפו )(28), החודש עבדנו יום כן יום לא בימים החשובים (בעלי היה חולה, אחרת היינו עובדים כל יום) אבל היתה לי תחושה טובה לחודש הזה. זה לא שאני מספידה, אבל קרה לי היום בדיוק מה שקרה לי לפני חודש - מעט כתמים חומים בניגוב שאצלי מבשרים על בואה של ה .

אני לא רוצה לומר לבעלי עדיין כלום, כי בחודש שעבר לקח לי איזה יומיים עד שבאמת הופיע דימום חזק ובהם אכלתי סרט שאולי אני כן בהריון ובעלי אמר לי שקשה לו להתמודד עם האי ודאות ושאם אני יכולה, שאני אחליט קודם סופית אם אני כן או אם לא ואז אודיע לו. (יאמר לזכותו שהוא לפחות אמר את זה בצורה מצחיקה ולא באמת התכוון לזה).

אבל הפעם החלטתי, לפני שאני מכניסה גם אותו לסרטים שלי, להמתין הפעם עוד יומיים שלושה ורק אז לומר לו משהו על זה.

אני יודעת שזה יכול להיות דימום השרשה ויכול להיות הרבה דברים אחרים, אבל אני לא רוצה לצפות לזה שוב ולהתאכזב. אז החלטתי לשתף אתכן.

דבר נוסף זו שאלה - למעשה לפני 28 יום הופיע לי כתם חום (ביום ראשון בערב) וביום שלישי הופיע באמת המחזור, וככה זה היה גם חודש לפני אז מה לדעתכן - יכול להיות שיש לי בכלל ביוץ מוקדם ושהעובדה שאני הולכת למקווה גורמת לי לפספס?
1 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות מאמי...
    אני הייתי מקבלת כל 33-34 יום ואני בייצתי ביום ה 13...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה