היי בנות,
אני ביום ה-27 מהמחזור. ב3 חודשים האחרונים הייתי יחסית סדירה ומדויקת (טפו טפו )(28), החודש עבדנו יום כן יום לא בימים החשובים (בעלי היה חולה, אחרת היינו עובדים כל יום) אבל היתה לי תחושה טובה לחודש הזה. זה לא שאני מספידה, אבל קרה לי היום בדיוק מה שקרה לי לפני חודש - מעט כתמים חומים בניגוב שאצלי מבשרים על בואה של ה

.
אני לא רוצה לומר לבעלי עדיין כלום, כי בחודש שעבר לקח לי איזה יומיים עד שבאמת הופיע דימום חזק ובהם אכלתי סרט שאולי אני כן בהריון ובעלי אמר לי שקשה לו להתמודד עם האי ודאות ושאם אני יכולה, שאני אחליט קודם סופית אם אני כן או אם לא ואז אודיע לו. (יאמר לזכותו שהוא לפחות אמר את זה בצורה מצחיקה ולא באמת התכוון לזה).
אבל הפעם החלטתי, לפני שאני מכניסה גם אותו לסרטים שלי, להמתין הפעם עוד יומיים שלושה ורק אז לומר לו משהו על זה.
אני יודעת שזה יכול להיות דימום השרשה ויכול להיות הרבה דברים אחרים, אבל אני לא רוצה לצפות לזה שוב ולהתאכזב. אז החלטתי לשתף אתכן.
דבר נוסף זו שאלה - למעשה לפני 28 יום הופיע לי כתם חום (ביום ראשון בערב) וביום שלישי הופיע באמת המחזור, וככה זה היה גם חודש לפני אז מה לדעתכן - יכול להיות שיש לי בכלל ביוץ מוקדם ושהעובדה שאני הולכת למקווה גורמת לי לפספס?