-
מאמי את מה זה לאאאאאאאאאאאא אמא רעה!
להפך.. את האמא הכי טובה שיש סיוני אל תחשבי ככה בחיים!
לפעמים זה מייאש..אין ספק.
אבל אולי תתנחמי בזה שזה עובר עם הגיל?
-
אמא רעה?!? את האמא הכי טובה שיש!!! את מנסה לחנך אותה
-
את אמא מדהימה ולא תהיה אמא יותר טובה ממך ללהב ולנועם!
לפי דעתי פעלת נכון, אין מה לעשות - עם כל הצער וכאב לב חייבים להציב גבולות ולחנך!
פעם, פעמיים, שלוש כאלה והיא תקלוט שאיתך לא משחקים! אין מה לעשות, זה הגיל וזה יעבור!
-
מאמי מאמי להירגע ומהר!
את לא אמא רעה את לא לא בסדר מאמי ניסית לעמוד על שלך וזה נגמר בזה שהיא לא אכלה ולא התקלחה אז ערב אחד לא יהרוג אותה ואולי ההפך היא תבין שאמא רצינית ופעם הבאה לא לזלזל במה שאת אומרת לא מקובל להרביץ לאמא לא מקובל לתת לך מכות בכלל וילדים לומדים מרצינות של הורים!
ונתי כן בילה עם הבנות כי הלכתם יחד ואין מה לעשות הילדה צריכה בגדים
מאמי את לא תאמיני כמה פעמים הלכתי לישון בלי ארוחת ערב ותראי לא חסר קילוגרמים
ולא להעניש את עצמך על כל דבר תלמדי לסלוח לעצמך טיפה ולא להלקול את עצמך כל פעם מחדש בובי אני אוהבת אותך את אמא מדהימה את אמא מדהימה קשובה סבלנית
מחנכת והלוואי ואני אלמד ממך עוד הרבה!!!
-
-
כשבריאל "ניסתה" להרביץ לי - אני ישר תפסתי לה את היד ואמרתי בתקיפות "אסור להרביץ, אני לא מרשה!!!" לא בבית ספרינו!!! עכשיו היא כבר לא מעיזה
-
אפשר לחבק אותך מלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אהובה
-
מה?!?!
-
אמא רעה? למה???
משהו פה את גרמת? משהו פה את עשית בכוונה?
להב בגיל כזה של מרדנות- אין מה לעשות נגד זה. את מנסה לחנך אותה בצורה הטובה ביותר וגם לטפל בתינוקת, זה קשה!!!
אל תרגישי רע עם עצמך
קבלי המון חיבוקים
-
מאמי את ממש לא אמא רעה! ממש לא! עצם העובדה שאת מרגישה כמו שאת מרגישה, זו הוכחה לכמה את מדהימה!!!
-
תנשמי עמוק!!!!
מי כמוני מבינה אותך...גם עידן בזמן האחרון בוכה על כל שטות כאילו חרב עולמו
מי ששומע מבחוץ בטח חושב שמתעללים בו
-
תודה בנות
אני עדיין במצב רוח חרא
עברתי לילה זוועתי בקושי ישנתי וכשכבר הצלחתי להירדם חלמתי רק סיוטים
בבוקר היתה לי שיחה עם להב שבכל מהלכה להב חיבקה אותי ממש חזק ולא רצתה לשחרר כמו מדוזה חחחחח
מקווה שהיא למדה לקח שלא אצטרך לחותת את זה שוב
-
-
את יודעת שאת האמא הכי טוב שיש לנועם וללהב
ובגלל הפינוקים תקבלי מליוווווווווווווווווווווווווונתאלפים חיבוקים
-
מאמי את בכלל לא חרא של אמא! שלא תחשבי על זה אפילו
קרה לא בכוונה זה לא שרצית שזה יקרה
אהובה קבלי מליון חיבוקים
-
סיון את אמא מדהימה!!!
-
[
-
יש ימים אלה, לכולנו
נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!
-
ב"ה
סיון מותק!!
דבר ראשון את מה זה לא אימא חרא תוציאי את זה מהראש שלך!!
תראי את מה זה צודקת בתגובה שלך כי ילדה בגיל של להב שלך יודעת "לשחק משחקים" ואסור לתת לקטנטנים הללו להכתיב את החיים אם אימא אומרת עכשיו אמבטיה אז עכשיו אמבטיה!! וחוץ מזה שילד שמרביץ לאימא צריך לקבל עונש לדעתי בכל מידה!! ( או מרביץ בכלל) את צריכה לנסות להיות יותר סובלנית איתה להראות לה שהיא לא מצליחה להוציא אותך מדעתך! ( זה קשה מאוד אבל,,) זאת הדרך היחידה מאמי!
בכל זאת אני ממש מאחלת לך ה"צלחה רבה בהמשך ותהיי חזקה כי ילדים לפעמים יכולים להוציא אותנו מדעתנו!!!
[URL=http://www.myrainbowtext.com]