מה השתבש??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ערב טוב ד״ר,

לפני חודש עברתי הפריה ראשונה שלא צלחה... הייתי חודש בהפסקה וכעת אני ממתינה למחזור על מנת להתחיל טיפול לקראת החזרת עוברים מוקפאים...

היום/ מחר אמורה לקבל וכלום...
    חשוב לי לציין שהמחזור של מדוייק כמו שעון שוויצרי, ותמיד תמיד כשבוע עד עשרה ימים לפני אני סובלת מכאבים בינוניים... וכעת, כלום...

האם ההורמונים שקיבלתי לפני כחודש וחצי( פיורגון, דקפפטיל 0.2) יכולים להשפיע באופן כזה על המחזור...
    יש מצב שנקלטתי למרות נתוני הזרע החלשים... (הגדירו אותנו כלא פוריים ברמה בינונית בעקבות הזרע)

תודה רבה מראש,
    שיר
    " אין כישלון הנחשב לכישלון, אלא אם כן נכשלת בלהמשיך לנסות..."
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום
    האפשרות של הריון בהחלט קיימת. ויתכן שזה סתם עיכוב. שיבושים קלים כאלה שכיחים יותר בתקופת טיפולים בגלל ההורמונים ובגלל הלחץ

דר' דוד ישי - מומחה למילדות ונשים
    מומחה לבעיות פוריות ולהפריה חוץ גופית (IVF)
    מנהל בנק הזרע במרכז הרפואי כרמל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה