שאלה חשובה למי שמגדלת כלב בבית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני בדילמה קשה מאוד שמעסיקה אותי כבר מתחילת ההריון ועכשיו הרגע ״המכריע״.
    יש לנו כלב קטן- פאג סיני בן 4.5, אנחנו מגדלים אותו כבר מעל 3.5 שנים- היה ממש הבן שלנו, בעלי במיוחד מכור אליו ברמות קשות! הוא תמיד היה ישן איתנו במיטה עד שנכנסנו לבית חדש לפני 8 חודשים, אנחנו גרים בקומות אבל עם מרפסת גדולה ושם יש לכלב פינה ממש מדליקה, ניסינו להרגיל אותו לישון שם, ממש!! קרע לנו את הרשת של המרפסת וככה יש לו כניסה חלקה לבית, בסוף כאב לנו עליו והכנסנו אותו לבית והוא היה ישן על פוך ברצפה בחדר של הילדים כשהדלת של החדר שינה שלנו סגורה כדי שלא ייכנס, עכשיו כשנחזור לבית עם הילדים מן הסתם לא נוכל לסגור את הדלת שלנו וגם הכלב לא יוכל לישון עם הילדים בחדר ואני שוקלת למסור אותו למשפחה שתאהב אותו ותוכל לתת לו את הפינוק שהורגל אליו.
    התלבטות נוספת היא השערות שנושרות לו, בעלי מנקה את הרצפה פעמיים ביום, מה יהיה כשנתחיל לשים את הילדים במשטח ברצפה? אני לא יכולה לחשוב על הילדים עם שערות של כלב עליהם או על הבגדים שלהם. מה אתן עשיתן? 

17 תגובות
עמוד 1
  • אנחנו דווקא עכשיו הבאנו כלב ,אני לא חושבת שכלבים ותינוקות לא יכולים לחיות ביחד , לנו היתה חתולה וכשנולד הבן הגדול שלי מסרנו אותה
  • אוהו כמה אנשים חופרים לנו!!
    אתם מגדלים את הכלב בתוך הבית? איפה הוא ישן? מה עם שערות?
    הכלב שלי כלב באמת טוב הבעיה שהוא בעל הבית.. לא חינכנו אותו בשיט, רק פינוק הוא קיבל ועכשיו לא נוכל להרגיל אותו לישון במרפסת ולהיות שם כל היום ולי אישית מאוד יפריע לראות שערות שלו על הילדים. מצד שני- זה הכלב שלנו!! אנחנו מגדלים אותו באהבה כל כך הרבה זמן ומחוברים אליו וקשה לנו לחשוב על למסור אותו.

• האמתי גם אני בדילמה לי יש גולדן עם ים שערותתתתתת,כמה שאני יטאטא תמיד יהיה עוד,הוא ישן איתנו על הריצפה,אני בטוחה שהיא תגיעה הוא ירצה לישון לידה,ואני בדילמה קשה מאוד.
    מבינה אותך,מקווה שהוא ילמד לא לישון איתה:)

• גם אני באותו הסרט יש לנו שני כלבי זאב רועים הולנדים,ענקיים. והם בבית,דירה בבניין

אני מוציאה אותם לפנסיון לכמה חודשים עד שמאיה תגדל קצתעד איזה גילחצי שנה כזה שהיא כבר תשב ותחהייה קצת יותר חזקה מבחינה חיסונית

[[url=http://www.familylobby.com]
  • עינבי
    יש לי 3 כלבות גדולות בתוך הבית. (אם יש לך פייס תכנסי תראי את שלשית הבלונדיניות שלי).
    יש כל כך הרבה יתרונות לגידול הילדים עם הכלב
    המערכת החיסונית של הילדים הגדלים עם הכלבים יותר חזקה
    הם גדלים ללמוד איך מתיחסים למישהו שהוא חלש מהם
    פחות אלרגיות
    חוץ מזה זה אחלה מעודד זחילה
    לגבי השיערות - אם בולעים כמו שזה נכנס ככה זה יוצא.
    אני ממש בעד לגדל ילדים עם כלבים.
    אצלי על השטיח שוכבים ומשחקים אוריקי אמילי והכלבות. ואמילי מנסה לחטוף לכלבות את העצמות שלהן - ככה היא התחילה לזחול (גחון)

לפני שאתם חוזרים, קחי הביתה חיטולים של הקטנים עם פיפי תני לכלב להריח, וכשחוזרים הביתה. תוציאי את הכלב החוצה שייכנס ביחד עם הילדודים הביתה, ככה ה"תחושה" שלו תהיה הנה חזרתי הביתה עם החברים החדשים שלי ולא "הביאו" לי חברים.

אם יש לך שאלות אני כאן, עשיתי המון בדיקות ושאלתי המון אנשים כשהיתי בהריון הראשון.
    [

• בוטנית - שירה.

הבננות שלי (סמויאדית, גולדנית ופירנאית) בבית מהשניה הראשונה שהבאנו את הבנות הביתה.
    אני לא ממליצה להוציא את הכלבים מהבית להרבה זמן כשאתם חוזרים ב"ה מהבית חולים. כדי שהם יתרגלו לאט לאט למצב החדש ולא פתאום יחזרו הביתה והכל יהיה שונה.
    כמובן שלא משאירים ילד לבד בחדר עם כלבים אף פעם!
    [

• לנו יש 2 כלבות-קטנות מדהימות!

• אמנם אין לי ילדים עדיין , הילד הראשון רק בדרך
    אבל אני לא רואה כל מניעה לגדל אותם יחד
    אצל חברות שלי יש תינוקות וכלבים וכולם חיים ויושנים בהרמוניה ללא כל בעיה
    פג אין לו יחסית הרבה שיער ולכן הוא כלב נוח יותר מהבחינה הזאת יחסית לכלב שיש לי לפחות
  • אצלינו יש כלב, שזה בא ביחד עם בעלי בחבילה
  • חחחחחחחחחחחחחחחחחח מיצי הרגת אותי אהבתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    בעיקר את הקטע של הספונגה שהכלב עושה חחחחחח
  • נבי אני לא יכולה לחשוב על זה שבוני יהיה במשפחה אחרת! עם כמה שאני לא מתה עליו

• שלום לכולכן!
    אני חדשה פה.
    לנו הייתה חתולה מדהימה אבל נאלצנו למסור אותה קצת אחרי הלידה הראשונה - ללא קשר ללידה. אני אהבתי אותה, היא אהבה את בעלי ושנאה את כל העולם.
    היא באמת הייתה השטן בהתגלמותו...ויש לי את הצלקות להוכיח.
    מהיום שמסרנו אותה לפני שלוש שנים אני רק מנסה לשכנע את בעלי להביא בעל חיים אחר לא אכפת לי כלב או חתול אבל הוא פשוט לא מוכן.
    גם הבת שלנו - כבר בת שלוש וחצי רוצה אבל אני רוצה יותר ממנה.
    סתם,אני מרגישה שחסר לי משהו בבית.
    אני אמורה ללדת בסוף ינואר ובינתיים אני בשמירת הריון מתחרפנת בבית ואני מרגישה כמו ילדה בת חמש שמבקשת חיה מאבא ואמא ואף אחד לא מוכן להקשיב לה.
    קצת פתטי, אבל אני מאשימה את ההורמונים.
    בקיצור אפשר לראות שמשעמם לי...

• גם לנו יש פאג סיני נקבה כבר הרבה שנים.. אבל אנחנו גרים בבית עם גינה אז היא פשוט למטה עם הגורה שלה, בנינו לה מלונה והכל..
    לדעתי אם לא תוכלו לתת לו את הפינוק שהוא רגיל עדיף למנסור למשפחה שתוכל כי חבל..

• כלבים וילדים זה דבר מדהים! אני לא מבינה מדוע יש אנשים שמגדלים כלבים באהבה ואז ברגע שמגיע הגור האנושי הם נוטשים את בעל החיים שנתן כל כך הרבה למען הבית והמשפחה שלו.
    אין שום מחלה שעלולה לעבור מהכלב לתינוק... רק בריאות וחסינות גופנית ונפשית..
    ילדים שגדלים עם בעלי חיים הם ילדים מאושרים וצוחקים הרבה יותר מילדים אחרים..
    דרך אגב, על השערות בבית (לי יש 2 חתולים וכלב) התגברתי בקלות בעזרת
    i robot מצורף קישור http://www.irobot.co.il/ לאתר שלהם... רכשתי את הרובוט שמיועד לבתים עם בעלי חיים, איזה כייף גדול להפעיל אותו וללכת, כעבור 3 שעות הבית כולו נקי מאבק ומשערות שלי עצמי ושל חיות המחמד שלנו.

• עינב אנחנו יש לנו חתול פרסי לבןבבית
    שהוא הנסיך שלי
    חולה עליו אני הבאתי אותי
    בסוף בעלי גוסס אחריו מגיע מעבטדה אומר לו שלום לפני חחחחחחחח
    אני דווקא בעד לגדל ילדים עם כלב או חתול או בכלל כל חיה ...
  • חחחחחח זה הכלב העצוב עם העיניים של שימי?
    איזה מודייייייייייייייייייי אני מתה

• נכון,הופ אני לגמריי איתך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה