היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עבר המון זמן שלא נכנסתי לפורום...רציתי להכנס להודיע על אובדן ההריון הקודם(לא התפתח)אך פשוט לא הייתי מסוגלת נפשית לזה...הגעתי למצב נפשי כל כך ירוד שהחלטתי ליטול גלולות נגד הריון רק חיכיתי למחזור הראשון שיגיע ופתאום איחר לי ב3 ימים..לא חשדתי אפילו כי מרוב הייאוש אפילו לא הצלחתי לקיים ייחסי אישות ולגרום לבעלי לגמור(סליחה על הפירוט)אתמול הופיעו לי כאבים ופניתי לרופא שהפנה אותי אוטמטית לבדיקת דם ויצא לי בטא 1287...לא יודעת כבר באיזה גיל זה אמור להיות ואיך קרה אבל אני פשוט לא מצליחה לשמוח...גם שבשרתי לבעלי היה תחושה מאוד כבדה של חשש ואני מרגישה שאני לא מסוגלת כרגע לאבד עוד.... מותשת לגמרי....:(
11 תגובות
עמוד 1
ממי מצטערת לשמוע מה שעברת כרגע מה שחשוב שתהיי רגועה התבשרת בהריון חדש ברוך השם הכל יהיה בסדר תנסי לחשוב חיובי והכל יהיה טוב אמןן שולחת לך המון חיזוקים ומלא
חני
היי חמודה, עצוב לי לשמוע על אובדן ההריון הקודם.. מקווה שהבשורות הטובות שקיבלת יעזרו לך להתאושש במהרה !!! בטוח שיש תחושה כבדה ופחד אחרי מה שעברת, אבל תנסי להתמקד בטוב.. את בהריון !!!! חשוב שתהיי רגועה עכשו, אני מאמינה ומאחלת לך שהפעם יהיה להריון סוף אחר ושמח ! מזל טוב
אני זוכרת שכתבתי מה קורה איתך כי נעלמת ולא היית תשובה
תודה על התמיכה...זה כנראה פשוט יהיה שם עד האולטרסאונד הראשון...מה שאני לא מבינה זה איך אחרי 3 ימים של איחור יש לי בטא של 1287...?מזה אומר?איזה שבוע אני?
הלן...כייף לראות שזכרת אותי...מה שלומך?
מתוקה, תחשבי חיובי ויהיה חיובי!
ברוך ה' מזל טוווובבב!! את בהריון ובע"ה בריא שלם ותקין למשך 9 חודשים עגולים ויפים ובע"ה בעיתו ובזמנו לידה קלה בידיים מלאות!!
אני חושבת שהקב"ה יודע יותר טוב ממך מה את מסוגלת ומה לא, ואם חווית את מה שחווית כנראה שהיית מסוגלת לזה ואם כרגע את במצב של "הגיעו מיים עד נפש", אני בטוחה שהוא לא יעמיד אותך שוב בנסיון כזה בע"ה...
בהצלחה והריון תקין
אני בסדר חמודה חשבתי עליך ורשמתי אבל לא היה מענה ודאגתי לך ולא רק אני הבנות פה השתתפו בשרשור אני שמחה לשמוע שחזרת ועוד יותר שמחה על החדשות שאת מבשרת אני מאחלת לך שיהיה הריון בריא וקל ושתהני ממנו הכל יהיה בסדר
גם אני מצטרפת לאיחולים ולחיזוקים!!! שיהיה לך היריון קל ומושלם, ותהיי מאושרת!!
תודה הלן...ניסיתי לחפש את השרשור אבל לא מצאתי אבל באמת תודה על האכפתיות! אחרי ההפלה הייתי מרותקת חודש לבית חולים...אלוהים זה פשוט היה גיהנום ושחזרתי הביתה הייתי בספק אם מישהו פה יזכור וזה ממש מחמם את הלב...:)
אני אמורה לעשות בדיקה אם יש הכפלה או שמעל 1000 כבר ניגשים ישר לUS?קבעתי תור לUS ליום ראשון...
שיהיה יום מקסים כמוך!
בזה אין לי מושג תלכי כבר לאולטרסאונד לראות שהכל בסדר לגבי השרשור תחפשי מחודש ספטמבר, לפי מה שזכור לי זה היה סוף ספטמבר אם זיכרוני אינו מטעה אותי
אני גם זוכרת.. ולא הבנו לאן נעלמת.. עצוב לי לשמוע על ההריון שאבד.. אבל אני שמחה לשמוע שעכשיו מתחילה דרך חדשה ואת בהריון