10 משפטים שאסור להגיד לילדים ו- 10 שקרים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
12 תגובות
עמוד 1
  • השאלה כאן היא לא מה אתן אומרות אלא - מה לכל הרוחות את עושה כאן בשעות כאלה

• הייתה לי השכמה מוקדמת היום אורי ואדר קמו בשש וחצי.
    מסכימה אתך לגמרי! יותר מדי חפירות שלנו סביב הכל, הרצון שלנו להיות הורים מדהימים ומושלמים יכול לעלות לנו ביוקר אם לא נתחבר לעצמנו לפעמים.

אני שמה לב שלפעמים דווקא ליניב יש את התגובות הכי נכונות והכי חייתיות מהבטן דווקא בגלל שהוא לא קורה מאמרים, לא חופר על הורות ולא שואל את עצמו שאלות...

[
    [
  • אם תמשיך לעשות את הפרצוף ככה הוא יקפא

• אני גם בעד העובדה שעודף מאמרים ועודף ידע על- איך להיות הורים.. לפעמים מוציא את ההורות האמיתית מהכלים..
    במקום לפעול לפי אינטואציה אנחנו מנסים לחשוב- מה מיכל דליות היתה אומרת לנו עכשיו,
    איך הסיטואציה תראה בפני פרופ' רולידר..
    זה לא הם ההורים בבית הזה, זה אני עם האישיות שלי, זה בעלי עם האישיות שלו.
    ולא כולם מושלמים.
    זה כמו שלומדים מקצועות טיפוליים וכלים טיפוליים ובסוף מגיעים למסקנה שהכלי הכי משמעותי שיש למטפל זה הוא, האישיות שלו שאותה הוא מביא אל חדר הטיפולים..
    [
  • גם אנחנו לא אומרים- זה לא יכאב או הטלוויזיה מקולקלת,
    לפעמים אינ בשוק איך ההורים של יניב למשל מנסים לשקר כי הם חושבים שזה יותר קל.
    למשל להגיד לילדים על משהו טעים- נגמר, אין. למה?

יניב מספר שדודה שלו הייתה אומרת-
    אם תבלע הרבה מסטיקים יידבקו לך המעיים.
    או
    אם תבלע חרצנים יגדל לך עץ בבטן...

[
    [
  • הדברים נכונים אבל יש דברים שאנחנו אומרים שבאים בגלל שאנחנו הורים ולא מכוונה רע לילד

אני למשל לא יכולה להגיד לשחר הבדיקת דם לא תכאב לו כי הוא יודע שזה כואב לו וגם יש לו טראומה מבדיקות דם

• יש את הפרסומת הזאת בטלווזיה למחזור

אם לא תוכל יבוא שוטר
    אבא אם לא תמחזר יבוא שוטר

אני לא זגורי אני גורי

• דיון מעניין, חבל שיישכח

• אני אתך, ענבר!
    אז הנה אני מקפיצה אותו לעמוד הראשון!

לא קראתי את הכתבה, אבל לפי התגובות שלכן אני מבינה את הרוח
  • אויש אירה - את חייבת לקרוא את זה
    פייס: ortal_hori
  • אורטל גם לי המשפטים האלה יצאו... וגם אני לוקחת את ההסבר שלא כדאי להגיד אותם...
    תכל'ס מה ציפיתי? שהוא ייתן לי הסבר מפורט למה הוא שיחק עם נייר טואלט
    במים?

[
    [
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה