שיעול - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף אוף אוף
9 תגובות
עמוד 1
  • מכשיר אדים זה דבר טוב.

ויש סירופים לשיעול שנמכרים ללא מרשם רופא- אם אתם רואים שממשיך עוד יום יומיים.

אני לא מבינה בעצות סבתא אבל יש כל מיני שמנים או עראקים שמורחים ואומרים שעוזר, אולי תבררי על זה..

שרק תהיה בריאה ובלי שיעולים!!!

זה כל כך קשה לראות אותם סובלים, כאלו קטנים וחסרי ישע

ולגננת- תוציאי מהרופאה מכתב שאינה מדבקת וזהו. את לא חייבת לה יותר מזה.
  • אנילציה עם מי מלח יכולה להועיל.
    רצוי להמנע גם מבננות במבה ושאר מוצרי חלב.
    כשאתם מעבירים אותה לחדר שלכם בלילות - לשים שמיכה או שטיח מתחת למזרון כי הרצפה קרה מאוד.
    להקפיד על לבוש חם באזור הבטן.
    יש מיני משחות הומאופטיות שאפשר למרוח לה באזור הריאות, רצוי להתייעץ עם רוקח, יש סירופ הומאופטי שאפשר לתת לה.
  • מוזר שהיא מקיאה

• נגלה - להקי את הליחה זה מצוין, בכל גיל.
  • זה שהיא מקיאה זה מעולה כי היא מוציאה המון ליחה...

הבצל עם הדבש הוא מעולההההההההה
  • הגדולה שלי באותה צרה, היא אחרי טיפול של אנטיביוטיקה אבל השיעול והליחה נשארו, כך שכל בוקר היא מקיאה...

עוזר לה לשתות תה עם דבש על הבוקר שמנקה לה את הגרון מהליחה, כפית דבש עוזרת בכלל לשיעול כי היא מחליקה את הליחה והגרון ואז יש פחות גירוי בזמן השיעול אז גם הרפלקס הקאה מגיע פחות.
    אדים קרים בלילה גם עוזר. יש גם קרבול או גנבול שאנחנו שמים לה בלילה ואז הוא פותח את האף אז היא בולעת פחות ליחה.

תרגישו טוב
  • תאמת אני היתי דורשת צילום ריאות

ששחר היה מגיע למצבים כאלה זה היה מתפתח לברונכיט/דלקת ריאות ואז היה צריך לתת גם אנטיובטיקה, יש הרבה פעמים שלא שומעים רופאים שיש דלקת או ברונכיט
    תדרשי צילום ריאות לא הגיוני שהילדה תשתעל הרבה זמן ותקיא ליחה
    ומה שכן יש לך עוד תינוק בבית קטן את צריכה לשמור

• תודה בנות
  • מיכלי - טימי אני קניתי לפני כמה חודשים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה