היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב לכל הבנות הנפלאות התינוקת שלי בת שנה ושלושה חודשים היא מאוד אבל מאוד אוהבת כלבים. תמיד משחקת עם הכלב של השכנים. אני ובעלי חושבים לקחת גור כלבים קטן ושיישאר קטן!!
מה אתם חושבים על זה? האם כלב לא מסוכן לילדים? אודה לתשובות... תודה ויום טוב
6 תגובות
עמוד 1
אני תמיד גדלתי עם בעלי חיים כלבים וחתולים. אני לא חושבת שזה דבר מסוכן לילד. אתם צריכים בעיקר לחשוב על הנקודות הבאות: - האחריות שכרוכה בדבר - לקחת לטיולים, וטרינר וכו' - ההוצאה הכספית - מזון, חיסונים, עיקור וכו' - ההגבלות שיש לבעלי כלבים/חתולים - אם יוצאים לנופש צריך למצוא פתרון לכלב. - נקיון - שערות (אם הכלב נושר) וכו'.
אני מאוד אוהבת בעלי חיים וחשבתי על אימוץ כלב אבל כרגע נראה לי שאדחה את זה כי זו אחריות שאני לא מוכנה לה כרגע (אני לא רואה את עצמי יוצאת לטיולים) ולנקיונות פשוט אין לי כוח.... "הילד האנושי - לעיתים כה חד הבחנה יותר מאשר המבוגר המהורהר עד טמטום חושים" (מארקוס זוסאק מתוך הספר "גנבת הספרים")
אני חושבת שזה רעיון נפלא
אני בדעת שזה רעיון מעולה רק קחו בחשבון שזה סוג של ילד נוסף בבית
אגב..גודל הכלב ממש לא חשוב ביחסים עם ילדים ..אלא אם כן אתם מעוניינים בכלב קטן בלבד. יש כלבים גם גדולים שהם מעולים לילדים
לנו יש יורקשייר קטן, שובב,ללא נשירת שער,ללא ריח..אבל מפונקקקק ברמת קשות אהה..והוא חושב את עצמו לפחות רוטווילר
הי,
לנו יש כלב גדול! בוקסר... ואני רק בהריון... אבל הוא ידע ראשון, הוא התחיל להתנהג אלי מוזר... ועכשיו הוא מתקרב אלי מסביב כדי לא לגעת בטעות בבטן...
לחברים שלנו גם יש בוקסר וילדה בת חודשיים והוא מדהים איתה...
דווקא כאן- להבדיל ממקרים אחרים... הגודל לא קובע!!!
אגב..זה גם סוג של אחריות לילד...אפילו ילדים קטנים יכולים לקחת חלק בטיפול בחיה ולדעתי זה מאוד חיובי.. אצלי דן לדוגמא אחראי על מיים לכלב...הוא יודע לקחת את הקערה שלו- שלטוף אותה עם סבון כלים ! ולמלה אותה מתמי בר והוא מאוד מקפיד על זה..איך שהוא חוזר מהגן , ולפני שהוא יוצא לגן - הוא עושה את זה ! גם חטיף יומי הוא נותן לו אם יש לכם את הכוחות ואתם אוהבים חיות- לכו על זה- לא תצטערו