אולי יש גם מישהי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בננות יקרות!
    רציתי לשתף אתכן במה שאני עוברת ואולי לקבל ממכן את דעתכן או ייעוצכם...
    אז ככה- אני צריכה להיות כמעט שבוע 12....תודה לאל! ביום חמישי יש לי שקיפות.... אז נוכל להפסיק להיות במתח..ונדע מה יש לנו...
    רווית
4 תגובות
עמוד 1
  • הלכת לרופא? שיבדוק שזו לא הפלה מאיימת או מצוקת עובר? אני לא אומרת שחייב שזה יהיה. יכול להיות שזה לחץ מהרחם שמתרחב.

אני הייתי הולכת לבדיקה.

בהצלחה

• היי רוית,
    אולי בגלל שזה לא הריון ראשון שלך יש כאבי גב? גם אני סובלת מכאבי גב (עדיין לא ברמה של עינוי תודה לאל) ובהריון הראשון לא זכור לי שכאב לי ככה...
    אולי הגב נשחק מסחיבת משקל בהריונות הקודמים? כאבי בטן (יותר התכווצויות ברחם) יש לי עדיין, אמנם פחות אבל פה ושם יש דקירות חדות ברחם (ואני שבוע מעליך סה"כ)...
    הרופא אמר לי שמדובר בגדילה של הרחם, לגבי כאב גב לא התעניינתי כי אני יודעת שזה נפוץ בהריונות, אבל אם כואב לך ברמה של עינוי כמו שאת רושמת, תבקשי הפניה לאולט' לגב, אולי זה כאב שלא קשור להריון בכלל....

• היי לא סבלתי מכאבי גב אבל התחילו להיות לי סימני מתיחה..
    שווה לבדוק עם הרופא...

גם לי יש שקיפות ביום חמישי!!!
    אולי נבשר ביחד ... רק שהכל יהיה תקין זה הכי חשוב!
    בהצלחה לשתיינו

• איזה מקסימות אתן!!!
    הייתי אמל הרופא!! הוא רק בדק דופק ואמר שהכל בסדר....
    לגבי הכאביח גב -זה נפוץ בהריון אצל כל אחת ברמה אחרת......אולי זה ממש כואב ממאמץ...(אל תשכחו שיש לי עוד 2 בבית...)חחח
    רווית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה