עזרה בסידור ארוחות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מרגישה שהארוחות של בני הקטן (בן שנה ו8) לא מסודרות כ"כ טוב, ורציתי לשאול מה דעתכן
    הוא אוכל ארוחת בוקר ב7.30-8.00 חביתה או דייסה בד"כ

הוא ישן צהריים בד"כ מ12-12.30 עד 14.30-15 בערך
    יוצא שארוחת צהריים ב11-11.30 ואני נותנת משהו בשרי והוא בקושי אוכל אולי עוד לא רעב מהבוקר, ואז אחרי שהוא קם אני נותנת פירות או מעדן וב18 ארוחת ערב
    אז אולי לתת ב11 פירות ואז שיילך לישון ובסביבות 15 לתת ארוחה בשרית?
    הוא לא יהיה רעב מאוד אם יאכל רק פירות?

תודה
    You're my heart, you're my soul

7 תגובות
עמוד 1
  • זה ממש ניסוי וטעיה
  • המותק שלי בדיוק בגיל של הילד שלך.

הייתי באותה בעיה אבל היא ב"ה נפתרה ברגע שהתחיל ללכת למעון. ואז העתקתי את הזמנים שלהם גם לסופ"ש בבית (עד כמה שאפשר) כדי לשמור על שגרה:

-הוא קם ב6:20, ב6:40 בערך הוא אוכל משהו קליל- פתי בר, עוגה, וופל (הוא אוכל איתנו את הכל למעט הקפה..) ואני נותנת לו לשתות.
    ב8:30 יש בגן ארוחת בוקר שכוללת לחם, ירקות, ביצה, לפעמים במקום ביצה אז חומוס/טונה ושתיה כמובן.

-בסביבות 11:30 לאחר פעילות (שזה מתכון לרעב..) הם אוכלים צהריים (לא בשרית): פסטות, דגים, סלטי ירקות/גזר, מרקים, פשטידות, כל יום צירופים אחרים לגיוון, פלוס שתיה.

-אח"כ הולכים לישון צהריים- מ12 עד 2 בערך.

-בסביבות 2:30-3:00 יש ארוחה קלה נוספת שכוללת לחם מרוח בטונה/חומוס/ממרח חרובים, פרי ושתיה.

-אח"כ בבית הוא אוכל איתנו את ארוחת הערב הבשרית בערך ב5:00-5:30, ואז אמבטיה, שתיה ולמיטה. (הוא קורס ב6:00-6:30)

במעון הם לא נותנים חלבי בשל חשש לאלרגיה, אז אני משתדלת להשלים לו בבית פה ושם (לשתות חלב, וכו). בסופ"ש בעיקר הוא אוכל המון חלבי.
  • הסתכלתי שוב על הזמנים של הילד שלך ובגדול זה ממש בסדר גמור!!
  • אופס
    קפץ לי!

התכוונתי לכתוב, שככל שהוא יהיה יותר בפעילות בשעות הבוקר, הוא יהיה יותר רעב לארוחת הצהריים.
    אולי תשתדלי שהוא יהיה עסוק פיזית- יצייר, ישחק בכדור, וכדומה.
    ושמתי לב גם שכשהוא שותה במהלך הארוחה זה עוזר לו לאכול יותר, כי האוכל הכבד "נתקע" לו כנראה ושתייה עוזרת.
  • זה מאד מסודר ודומה למעון. מה שמדאיג אותך זו הארוחה הבשרית שהוא לא אוכל?
    אולי תתני לו בבוקר כריך או משהו יותר קל, ותעבירי את הביצה לארוחת ערב, ואז הוא יהיה יותר רעב בצהרים.

• תודה בנות,
    You're my heart, you're my soul

• בקשר ל"להרגיל אותו כבר מעכשיו" - אין צורך. בגן הוא יתרגל ויסתגל לסדר היום שם.

כמו שענת אמרה - זה עניין של ניסוי וטעייה, נסי כמה ימים כך וכמה ימים אחרת עד שתגיעי לנוסחה שלדעתך היא הנכונה, קחי בחשבון שככל שהוא גדל הנוסחאות משתנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה