שיואו! תבורך קרית גת! תבורך! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה הבדלי המחירים האלה?
31 תגובות
עמוד 1
  • תעלי תמונה גם אחי מתחתן

• גם אני רוצה לראות תמונה

ומזל טוב לאחותך

• יפעת..את למה צריכה שמלה לילדה? קודם תגידי לבעלך שילמד לעשות בנות אז תתחילי להתעניין בשמלות

• רינת, אם תחליטי לקנות מקרית גת, תודעי לי, ניפגש
  • לא פייר.....איפה sweetBOYSshop ?
  • השמלה מהממת!!!!! אני רוצה תמונה של לינוי עם השימלה
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• נטלי איפה מצאת בסופר קידס??? גם במאמי מעצבים יש דברים מהממים ומיוחדים

]
    ]
  • לירוני, בסופר קידס המחירים בסביבות 300 ש"ח
  • תודה
  • תודה שאת גרה שם, באמת
    פייס: ortal_hori
  • אורטל, לקרית גת יצא שם של חור לפני עשרות שנים,
    מאז עברו כמה וכמה שנים,
    וכיום קרית גת היא לא חור,
    איזור תעשייה שלנו נחשב לאחד המפותחים, עם הרבה חברות הייטק,
    קרבה לכביש 6, רכבת ומערך מפותח של אוטובוסים לכל קצוות המדינה
  • לא תמיד בברית של אדיר קניתי לליאן שמלה במאתיים שקל מהממת של מעצבת מסופר קידס והוא בדרך כלל עושה גם הנחה... סתם שתדעי
    בכל אופן תתחדשו שמלה יפייפיה!!!

]
    ]
  • אמרתי בצחוק, תרגיעי ומהר
  • נטלי - אהבתי מאוד מאוד מאוד את הסנגוריה שלימדת על קרית גת!!!!
    לא יודעת אם הייתי בה אי פעם אבל אשכרה עשית לי חשק לבקר בה!!!!
    ואת צודקת לגמרי ומלאת הגיון - למה כן לגור בקרית גת.
  • יש גם מקומות שאפשר למצוא אותו דבר ב60 שח
  • שמלה מהממת !
    ובתור קרית גתית לשעבר אני חייבת להודות שברחתי ממנה כל עודנפשי בי . כבר בגיל 21 טסתי לחול- לחולון
  • אני גם גדלתי בקרית גת, ואז ברחתי ממנה, ואז שוב חזרתי...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• נטלי עוזבי , אותי תמיד מצחיקים ויקוחים אלו ... יש לנו איזה ידיד שהחליט "להתפשר" על חור מבחינתו - אשדוד ולקנות דירה כאן , רק חבל שלא בדק קודם מחירים .......
    הכי חושוב שטוב לך . אפרופו שעתיים על כביש - גם מראשון לתל-אביב להגיע בשעה 9 יקח שעה לפחות .
    http://www.holdthatpic.com/
  • קיבלי
  • אני ממש לא חושבת או מרגישה שאני חיה בחור .בתור מישהי שעבדה באינטל בקריית גת שנים אלפי אנשים מהמרכז מגיעים לחור שלנו מדי בוקר....
    ותאמיני לי עם הפקקים שיש באזור תל אביב בבוקר יותר מהר מגיעים עם רכבת מקריית גת

]
    ]
  • יש גם עניין שנקראה אכות חיים ורמת חיים . מה עוד שהיום כל עוד ויש לי רכב אני יכולה להגיע לכל מקום .
    http://www.holdthatpic.com/
  • אורטל, בצחוק סבבה, פשוט הרגשתי נימה של זלזול.
    אני מגיעה לעבודה תוך 50 דקות, לא שעתיים דרך אגב.

אלינה, שיר, לירון - בדיוק
  • נטלי
    ]
  • חייייבת להשתתף בשירשור הזההההההההה!
    אז ככה:
    גרתי כל החיים שלי בירושלים, באזורים היותר טובים ומטופחים שלה,
    ולפני שנה עברנו לאזור קרית גת.
    בהתחלה עיצבן אותי שאנשים שאלו אותי ספק בצחוק ספק בציניות מעצבנת: "נו, אז מה קורה בקריית גת? איך לגור באזור העיר המהממת?"
    היום אני רוצה להגיד לכם שאני גאה לגור באזור הזה!
    עבודה?
    אנחנו ברחנו מירושלים בגלל שלקח לבעלי שעה וחצי נסיעה כל צד, עכשיו לוקח לו חצי שעה! הכל תלוי איפה עובדים! ועכשיו גם אין שום פקקים בדרך!
    ילדים?
    הם פורחים באזור הזה, לפניכן לא יכולתי לטייל איתם לגינה בלי איזה מכונית שחסמה את המדרכה ולא נתנה לעבור עם העגלה.
    חנויות?
    קריית גת עמוסה בסופרים ענקיים, מותגים כמו גולף, פולגת, קדס, סטימצקי, ארומה, קפה-קפה, צומת ספרים, ומה לא?!?
    חיסכון?
    כל מילה של נטלי מיותרת, בירושלים כל המשכורות הלכו על לחיות. כאן אני חיה ונושמת ויכולה להרשות לעצמי גם הרבה מעבר למותרות.

אז לא גדלתי כאן, מעולם לא חשבתי שאגור באזור פיתוח "נחות", והיום? שנה אחרי המעבר אני ממש גאה להגיד שאני גרה ליד קרית גת. כן, אני בעצמי מופתעת....
  • חחחח נטלי!! אהבתי את הנאום על ק. גת

• וזה מזכיר לי עוד משו:
    השבוע יצאנו מהגן לכיוון קרית גת וראינו ממש לצד הכביש רועה צאן עם עדר כבשים, איזה תענוג צרוף היה לקטנצ'יק שלי!!! לראות ככה מקרוב ביום שבשגרה עדר מהלך בפסטורליות! הוא היה מבסוט ואני? הרגשתי כמו בשווייץ!!!
  • טוב אני לא מבינה במחירים של שמלות לילדות....אבל נשמע שווה
  • חחחחחחחחח רועה צאן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה