איך יודעים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איך יודעים מתי זה הריון לפי בטא מה זה 5?
30 תגובות
עמוד 1
  • תעשי בדיקת דם עוד כמה ימים תראי אם הבטא עולה

• אם הבטא 5 5 זה שלילי? אז מה הסיכוי שביום חמישי הבטא תעלה?
  • בטא 5 זה נחשב שלילי לא הריון
    בכלל התוצאה שהעתקת אתמול מראה על בטא קטנה מ 5
    בכל מקרה הכל תלוי אם את בהריון או לא
    אם כן הבטא ללא ספק תעלה אם לא היא לא תעלה

• בובה תעתיקי בבקשה את כל התשובה שמופיעה לך בדף...

נראה לי שאת מעתיקה לא נכון...
  • מאמי לצערי הרבבבב הייתי אצל האחות והיא ראתה את הבדיקות ואמרה שזה שלילי אבל אני לא מבינה איך אפשר לקרוא תוצאות כאלה כי ראיתי בטבלה ש מ 5-50 בטא זה שבוע 3 להריון את יודעת משהו? לא מבינה כלום כבר התבלבלתי בילד הראשון שלי לא היה לי אתכל הלחץ הזה........
  • מאמי אם העתקת נכון התוצאה הייתה קטנה מ 5 לא 5 גם 5 נחשב לרוב לא הריון אלא אם כן מאוד צעיר או הריון כימי

• בטא 5 לא נחשב להריון
  • אז מישהי יכולה להסביר לי מאיזה מספר זה הריון? והאם יש סיכוי שזה משתנה בכמה ימים כי לפי מה שאני יודעת זה שלילי כבר אני רק לא מבינה למה המחזור שלי לא מגיע?
  • קודם כל, תהיי רגועה ובלי לחץ.....
    המחזור שלך סדיר בדרך כלל?
    כמה זמן איחור יש לך כבר?
  • קודם כל תודה על ההתייחסות זה ממש מעודד האיחור שלי כבר 5-6 ימים לפני הפסקת הגלולת המחזור היה סדיר כמו שעון ומאז שהפסקתי את הגלולות המחזור מאחר רק ביום יומיים זה רק החודש נראשון של האיחור שלי ולקחתי 3 שנים גלולות יכול להיות שהגלולות עדיין בגוף?
  • בקשר לגלולות- זה משתנה מאחת לשניה, יש כאלה שנקלטות ישר אחרי שהן מפסיקות את הגלולות ויש כאלה שלוקח להן יותר...
    יכול להיות שהיה לך ביוץ מאוחר יותר ממה שחשבת
    או שאולי לא היה לך בכלל עדיין ביוץ.
    הגוף שלנו לא מכונה ולפעמים הוא לא מדייק...
    הכי חשוב שתהיי רגועה בכל התהליך הזה כי הלחץ והמתח ממש לא עוזרים.
    זיהית בוודאות את הביוץ שלך?
  • כן ויותר מזה עשיתי את זה משבת עד שישי שאחרי כולל ליתר ביטחון כי לא ידעתי בדיוק מתי המחזור שלי כי הוא לא סדיר....
    בדיקת דם של בטא אפשר לזהות רק כאשר זה באלפים או לא חייב
  • לא מחייב שזה יהיה באלפים...
    זה יכול להיות גם סתם לדוגמא 50...
    אני מציעה לך לחכות עוד כמה ימים ולעשות שוב בדיקת דם
  • אז את מציע לעשות את זה כל החודש מתי שיזדמן בנוסףה זמן של הביוץ שלי?
  • להזיק זה לא יזיק...
  • את בטוחה שכדאי לעשות את הבדיקה הזאת כבר עכשיו זה רק החודש הראשון שאני מנסה ועם עם בדיקות ביוץ ביתיות?
    מושבועים אחרי המחזור צריך לעשות את זה ואז מתי כדאי כבר לבדוק הריון?
  • זה רק החודש הראשון שאת מנסה? אז בכלל תורידי מהלחץ ומהר!!!
    אין לך מה למהר לעשות מעקב זקיקים...
    לגבי הבדיקות ביוץ הביתיות, עליי אישית זה לא עבד וזה הראה לי תמיד שאני בביוץ אז אני לא סומכת עליהן יותר מדי... אבל תנסי, יש כאלה שזה כן עזר להן לאתר את הביוץ.
    תהיי רגועה, תהני מהזמן עם בעלך ותשכבו מתוך רצון וכיף ולא בגלל שאתם מנסים להיכנס להריון.
    הלחץ הזה משפיע אז פשוט תהנו אחד מהשניה בלי מחשבות וזה יבוא לבד...
    שיהיה בהצלחה!!!
  • זה לא מוקדם מדי? מה עם בדיקת ביוץ ביתית?
  • תפסיקי לחשוב על כל מיני בדיקות ופרוצדורות
    LET GO
    תירגעי תהני מיחסים עם הבעל והכל יהיה בסדר
    את מלחיצה את עצמך לחינם

• טוב זה נכון, קורה לי דבר מוזר לפני זה לא חשבתי בכללל על עוד ילד לא יכולתי לשמוע את המילבה הזאת אפילו ועכשיו מהרגע שהחלטנו שנביא עוד ילד אני בחרדות ורוצה שזה כבר יקרההה מישהי יכולה להסביר לי איך זה קורה? מה קרה פתאום?
    מה גם שאני עוד לא קיבלתי והתשובה של בדיקת הדם היא שלילית אז למה אני לא מקבלת?
  • הי חני,
    מצטרפת להלן... בטא 5 זה לא היריון, בטח אם לפי מה שזכור לי, המחזור שלך מאחר בכמה ימים, נכון?

אז נסיון ראשון לא הצליח, תצליחו בעזרת השם בנסיון הבא! תהיי רגועה... לחץ לא עוזר. גם אל תרוצי לעשות בדיקת בטא ולהלחיץ את עצמך לשווא...

תתחילי לרשום לעצמך: באיזה תאריך קיבלת ווסת, לראות כל כמה ימים את מקבלת, ולתת עבודה כשמסתיימת הווסת ועד לתאריך בו את (לא) אמורה לקבל את הווסת הבאה...

ושוב- תהיי רגועה!
  • תודה מותק, אולי את יכולה לעשות לי סדר קטן יש לי שבוע מחזור ואז אני מחכה עוד שבוע ובשבוע ה שלישי מתחילה לעבוד שבועיים?
  • הי,
    תלוי אם אם שומרת נידה או לא, בעלי ואני התחלנו כמה ימים אחרי שהסתיימה הווסת, לא המתנו שבוע.

בעיקרון, אם את ממתינה 7 ימים נקיים (זה 7, נכון?), אז אח"כ תתחילי לתת עבודה, אני מציעה יום כן יום לא עד שלא תקבלי (אמן ואמן). בחודשיים הראשונים שניסינו, התמקדנו רק בימי הביוץ הצפויים וכנראה פיספסנו. דווקא בחודש שנקלטנו, נתנו עבודה יום כן יום לא כל החודש, וזה הצליח. מצד שני, יש בנות שניסו ככה ודווקא זה לא הצליח להן, אז תנסי פעם בשיטה אחת, פעם בשיטה אחרת, אין סיבה שלא יצליח לכם!

קדימה, מחזיקה לך אצבעות... עדיין לא קיבלת? כמה ימים עברו מהווסת האחרונה שלך? כמה ימים בד"כ יש לך בין ווסת לווסת?
    יפעת.
  • היי מותק יש לי כב חמישה ימי איחור, רגע לפי מה שאת אומרת ישר אחרי סיום המחזור שבעה ימים אז להתחיל לעבוד כלומאר בשבוע השני לא צריך לחכות שבועיים?
  • וחוץ מזה לא עדיף לעשות את זה כל יום כדי שהסכויים יהיו גדולים יותר?
  • הי,
    אתן לך דוגמה כדי לפשט את הענין:

קיבלת ב- 1/11/2011. הסתיים ב- 7/11/2011. אם שומרת נידה, ממתינה עד ליום 14/11/2011 ואז מתחילה, יום כן יום לא עד שלא תקבלי, או מנסה רק סביב ימי ביוץ (כפי שציינתי, לנו זה לא הלך).

אם לא שומרת נידה, מתחילה ביום 8/11/2011, או כמה ימים אח"כ, שוב- יום כן יום לא, או סביב ימי ביוץ משוערים.

בהצלחה,
    יפעת.
  • אהה הבנתי לא צריך לחכות שבועיים אלא רק שבעה ימים מי שרוצה?
    מאמי לא עדיף לעשות לעשות את זה כל יום כדי שהסיכויים יהיו גדולים יותר?
  • הי,
    אפשר לעשות כל יום סביב הביוץ (כפי שאמרתי, לי זה לא הצליח) או יום כן יום לא, שיקול שלך... אומרים שלזרע לוקח קצת זמן להתחדש ולכן חלק מהרופאים ממליצים יום כן יום לא במקום כל יום.

בהצלחה,
    יפעת.
  • ולא לחכות הרבה אלא ישר אחרי המחזור להתחיל מבלי לחכות שבועיים רצופים?
    סליחה על השיגועיים אני רק רוצה להיות בטוח.
  • הי,

שבועיים בטוח לא לחכות, את תחמיצי כנראה את יום הביוץ, שמתרחש בד"כ סביב יום ווסת 14. אם תמתיני 14 יום מיום הווסת, את תהיי ביום 21 לווסת, כנראה אחרי יום הביוץ.
    אומר שוב- אם את שומרת נידה, תמתיני 7 ימים נקיים, אם לא- תתחילי עם סיום הווסת או כמה ימים אח"כ.

שמחה לעזור לך, שיהיה רק בהצלחה,
    יפעת.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה