התגעגתי וצריכה חיבוקים :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הבנות!!!

קודם כל, סליחה שלא הייתי כאן המון זמן ולא אמרתי מזל טוב ליולדות החדשות, לבנות יום ההולדת ובכלל לכל מי שהיה לה משהו לספר ולא השתתפתי. עקבתי קצת מהטלפון, אבל לא ברמה שרציתי...

אז סליחה!!!

ועכשיו לסיבה שבגללה נעלמתי.
    מיום חמישי שעבר 17.11, אני הייתי באשפוז

19 תגובות
עמוד 1

• תרגישי טוב
    ותשמרי על עצמך!

• תודה בנות!

• ווואי מאמי תרגישי טוב

• [

• נשמע מאוד מדאיג
  • מחזיקה לך
    נסיך קטן שבבטן, מחכים לך באהבה גדולה!!

• מתוקה,

הכי חשוב אבל הכי חשוב שתטפלי בעצמך עד כמה שזה נשמע אגואיסטי!!! את חייבת את זה לכל המשפחה שלך כי אם את לא תדאגי אף אחד לא ידאג!!!

רעלת זה לא דבר של מה בכך ובמיוחד רעלת כמו שאת מתארת אותה. שימי לב לכל דבר ואל תגידי לעצמך שזה סתם, תהיי קשובה לגוף ואת בטוח יודעת איך לעשות את זה.

אל תדאגי מההמשך ותטפלי במה שיש עכשיו.

אני מאחלת לך המשך תקין, קל ולידה טבעית במועד ושתצאי בידיים מלאות

• [/center]
    ]
  • מאמי מליוני
  • גם לי בהריון הראשון היה מקרה לא פשוט (אמנם לא רעלת הריון) אבל חיידק שנקרא קלפסיאלה, לא יודעת איך ומאיפה הגיע אלי...
    אישפזו אותי לאיזה שבועיים, היה לי חום גבוה, צמרמורות, כאבים בכליות ובכל הגוף, הייתי עם אינפוזיית אנטיביוטיקה 24 שעות... וכל אחות שניגשה אלי הסתכלה עלי במבט מרחם כזה- "מה יש לך קלפסיאלה"?
    עכשו מה אני מבינה, הם כ"כ הלחיצו אותי, דיברו איתי על בידוד, ועל זה שזה יכול לעשות נזק לעובר.. הקיצר, מחודש שישי ועד הלידה לקחתי אנטיביוטיקה.. שגם זה הרופאים לא ידעו להגיד לי אם זה בטוח לעובר...
    לא היו מספיק מחקרים לגבי אנטיביוטיקה לתקופה כ"כ ממושכת בזמן הריון.
    בסופו של דבר, תודה לאל, הכל עבר בשלום... איך שילדתי החיידק עבר ולא חזר, ויותר חשוב נולדה לנו ילדה בריאה לחלוטין (555555555555555)...
    לגבי החששות מתגובות של הילדה הגדולה גם אני באותו סרט.. כולן מדברות על רגרסיה שהופיעה אצל הבכור שלהן עקב לידה של אח קטן... מה אני אגיד לך? נחיה ונראה....
    בכל אופן, תשמרי על עצמך ותרגישי טוב, תנוחי הרבה
  • מאמייי תהיתי לאן נעלמת!!!
    אנחנו פה בשביל שתחפרי ודרך אגב ממש לא חפרת!!!!
    אוף אין איך לעודד חוץ מלהגיד שאולי זו ירידה לצורך עליה!!!

יהיה בסדר בובה שלי שולחת לך מילוני

• מתוקה מממש לא חפרת!
    שולחת לך קודם מלא חיבוקים וחיזוקים

• וואו, בנות, אתן הכי מקסימות שיש!!!

כל אחת ואחת מכן!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה