היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בע"ה אם אתחיל לעבוד ,יהיה עלי למצא סידור לשני הילדים : אופציה 1: מעון לאוריאן +צהרון לירין - תוספת להוצאות של הבית 4000 שח אופציה 2: - מטפלת לאוריאן +שתיקח את ירין מהגן בשעה 14:00- תוספת להוצאות באיזור 5000-5500
אין לי שום מעון / מטפלת כאופציה ..ולכן אני בהתלבטות לאיזה כוון לפנות. בנוסף , אני מוכנה לשלם את ההפרש הכספי בין מטפלת למעון כי אז שני הילדים יחזרו בצהריים הביתה, יאכלו אוכל של בית וינוחו ..אפילו מול הטלויזיה. אבל מה לדעתכן עדיף בכלל?? כואב לי שהילדים יהיו יום ארוך מחוץ לבית ..מצד שני חצי עם ישראל מגיל קטן יותר נמצאים יום שלם בגן והם גדלים סבבה לגמרי ...
18 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון - התוספת להוצאות יכולה להיות יותר גדולה בגלל ש: א' לדעתי מטפלת לוקחת כ6000 שקל באיזורך כולל הכל (ביטוח לאומי, הפרשה לפנסיה). ב' האוכל עולה עוד כסף מאשר גן (גם לילדים וגם למטפלת) ג' הוצאות חשמל עולות
אבל - אם את חושבת שמטפלת זה פתרון יותר טוב (שיחזרו הביתה) ואת מוכנה להשקיע את ההפרש אז לכי על זה.
את היתרונות של מטפלת לעומת גן או גן לעומת מטפלת את בטח מכירה, אם לא אני מוכנה לתת לך את הדעות שלי בנושא. בכל מקרה אוריאן כבר ממש לא תינוקת שברירית ועוד חצי שנה ככה כבר תרצה חברת תינוקות אחרים בעיני.
יעל, אמא של 2 אפרוחים
ממליצה מאוד על מעון יש פיקוח ומה תעשי שהיא תרצה חופש
מסכימה עם רינת.
מעון + צהרון פייס: ortal_hori
מאמי, כפי שאת יודעת הבנות שלי רוב היום מחוץ לבית, מ7:30 בבוקר עד 17:30 בהצריים (כל ילד עם סידור שונה), והילדים בסדר גמור, לא נרשמו בעיות נפשיות
טוב .. מחר על הבוקר סבב משפחתונים באיזור... תחזיקו אצבעות למצא מקום טוב!
בהצלחה בחיפושים
בהצלחה בחיפושים
אני יותר מתחברת לפתרון של מעון+צהרון
תודה
גם אני חושבת שעדיף מעון (בפיקוח, כגון ויצ"ו, נעמת) + צהרון
אחרי כל הסיפורים שהיו
אני בעצמי כרגע מטפלת בתינוקת ואני דווקא בעד מעון ... בגלל החברה בעיקר ! אם היית אחרי חופשת לידה והיא היתה בת 3-4 חודשים אז הייתי אומרת מטפלת... אבל, בגלל שהיא כבר בת שנה אז אני בעד מעון בהצלחה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני בעד מעון. אלא אם המטפלת היא אמא שלך עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
תודה בנות ! אחפש לה מעון .. אני מקוה שאכן נעשה סיבוב לחפש הבוקר.. בנתיים נדמה לי שירין חם ..נחכה שיקום ונוודא אם יש חום או לא..
מקווה שירין חם רק כי הוא מתחת השמיכה
מדדתי לו עכשיו מתוך שינה ויש לו 38.. הוא קם ב6:30 הלך לשרותים ובכה שיש לו סחרחורת ... אני מאמינה שיש לו משהו , וזה ממש מבאס כי באמת שאני לחוצה למצא גן כדי לדעת אם לסגור איזה עבודה מחר.. וגם לגבי העבודה אני מתלבטת ..מבאס שעבודות בשעות סבירות 7-16 זה רק דרך חברות השמה ואני מתפשרת על 2000 שח בשכר!!!!!!
2000 שקל בשכר בברוטו...
החלמה מהירה לירין!
יעל, אמא של 2 אפרוחים
תודה יעלי
לדעתי תחפשי מטפלת שאת יכולה לקחת "חד יומי" שתהיה לך בסטנד ביי אם בעלך/סבא וסבתא לא יכולים לשמור.
לגבי דחייה טיפה של ההתחלה - בקטנה. מקומות עבודה סתם אוהבים "להלחיץ" אותך. כל פעם שאני עוברת עבודה אני אומרת - הפעם אני אקח באפר לעצמי איזה שבוע-שבועיים לנוח ואז מלחיצים אותי להתחיל ישר.