מי שיודעת שתענה לי בבקשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אני בשבוע 18 פלוס חמש ביומיים האחרונים התחלתי להרגיש כמו דגדוגים בבטן ותחושה כמו שהבטן מקרקרת, אבל שאני שמה יד על הבטן או שבעלי נוגע לא מרגישים את זה כלפי חוץ. האם זה תנועות עובר או שאני מדברת שטויות אשמח לתשובה

12 תגובות
עמוד 1
  • זה זהההההההה איזה כיףףףףףףףףףף
    תהני

• תודה מורן!! את לא מבינה חשבתי כבר שאני משתגעת לא הבנתי מה זה והתחושה גם לא חדה וכבר התחלתי לחשוב שאני מדמיינת

• כן רוב הסיכויים שזה זה. אני הרגשתי בשבוע 17 . תהני מזה.
    בהתחלה זה פנימי אחר כך רואים את זה יופי יופי מבחוץ

• זה תנועות מאמי איזה כיף תהני מהם.
    זה החלק הכי כיפי בהריון

• מתי בעלי יוכל להרגיש??

• אכן תנועות עובר

• זה זה!

• אני יודעת! אני יודעת! :)
    זאת אחיינית שלי המהממת שזזה לה שם!!!!!
    אהובתי איזה כיף, תתחילי להתענג על ההרגשה- זה ממכר!!

• כשהייתי אצל הרופא בשבוע 17 ואמרתי לו שאני מרגישה תנועות, הוא התפוצץ מצחוק ואמר שאין סיכוי שזה התינוק. למרות שזה הריון שלישי זה לגמרי מוקדם ובלתי אפשרי בגלל גודלו של העובר. נראה לי שזה תופס גם לגבי שבוע 18.
  • נועה כ. - מה הוא מבין בכלל הוא גבר!!!!!!!!1
  • זה הוא/היא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה