מרימה את הכפפה - שרשור גיסים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• ביום שישי האחרון גיסי (אח של בעלי) חגג יום הולדת....

במהלך כל היום הוא לא החליט איך הוא רוצה לחגוג (יש לו נטייה תמיד להחליט בדקה ה- 90 ושכולם יקפצו כשהוא אומר)
    כשקמנו מהשנ"צ בסביבות 17 וחצי ועדיין לא היתה החלטה, היה לי ברור שמה שזה לא יהיה, זה יהיה בשעה מאוחרת שכבר לא תתאים לנו

30 תגובות
עמוד 1
  • לצערי מכירה את זה יותר מידי מקרוב...

ואני גם חווה את כל ה"דווקא" של לארגן דברים בכוונה בצורה כזו שלא יסתדר להגיע, ואז האשמה בנו ולא בהם... זה מחליא!

צדק מי שאמר שלא מתחתנים עם המשפחה של הבעל, אבל הוא שכח לציין שזו סוג של "עסקת חבילה"...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• ממש מעצבן ההתארגנות של הדקה האחרונה...

ואני מקווה שלא תכעסי אבל בנקודה הזאת של הבאת ילדים מדבקים אני דווקא מסכימה איתו. התגובה שלו בהחלט הייתה מעליבה ולא במקום, אבל זה באמת לא לעניין להביא ילד עם מחלה מדבקת למקום שיש בו עוד ילדים.

[

[
    [

• זוהר, אני מסכימה איתך ואנחנו לא מביאים את הילדים כשהם חולים

אבל עם תולעים אין מניעה לשלוח אפילו לגן.... אז שמשפחה תתנהג ככה?

זה לא עניין של כמה ימים ועובר, הוא סבל מזה במשך חודשים ארוכים.

ובכל התקופה הזו הוא המשיך את חייו כרגיל, אין ברירה.
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• לגבי הילדים המדבקים אני לא מסכימה...
    גם אני לא אוהבת שגיסים/גיסות/אחים/אחיות מהצד שלי/של בעלי מביאים ילדים חולים או מדבקים. גם כינים זה ממש מכעיס אותי. סליחה, אבל כמו שלא לוקחים לגן כך אין סיבה להביא לסבתאסבא/הורים.
    כמובן שיש דרך להגיד ולהתנהג, וכנראה שהוא עשה זאת בצורה בוטה, אבל תכלס אני באמת חושבת שהוא צודק. הוא כנראה כעס.
    לגבי המסעדה- אם הם עדיין כועסים עליכם היו צריכים להתנהג בצורה גלויה ולא להסתתר מאחורי תירוצים.
  • איזה התנהגות גועלית

• אבל זה לא נכון שלא לוקחים לגן ככה.... יש מישהו שמשאיר את הילד שלו בבית עם כינים??? אני לא מכירה דבר כזה

וכנ"ל תולעים. יש כאלה שזה בכלל לא מציק להם, אבל הם עדיין מדבקים....

מעבר לזה שאין דרך לדעת אם מישהו סובל מזה בגן (לרוב מציק בלילות)

וכמו שכתבתי, אם הייתי נאלצת בהוראת רופא לא להביא לגן, הייתי נשארת איתו שנה בבית, כי זה משך התקופה שסבל

• אני רואה שנשברת בסוף בנושא הגיסים
    עוד ילד יפה של אמא

תוספת מהממת למשפחה
  • התנהגות מגעילה
  • כן מבחינתי גם כש"רק" מדובר בכינים לא מביאים לגן

• וכשגננת נדבקת בכינים.... שגם היא תשאר בבית?

אני מבינה שזה מחליא אותך, אבל מבחינה רפואית אין מניעה לשלוח לגן
    תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• בנות - הגזמתן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    לפני מיליון שנה עבדתי במעון. היתה התפרצות של כינים אצל ילדי הגן, אחד ההורים הגיע והתחיל לצרוח עלינו ורצה לתבוע (!!!!) את הגן על כינים.

כל אחת מאיתנו רוצה לעשות את המקסימום ע"מ שלילדיה יהיה הכי טוב וזה אומר גם שהם לא יסבלו ממיני טפילים שיציקו להם ביום ו/או בלילה.
    יש דברים שלא תלויים בנו!
    ובמשך שנה לא להפגיש ילד עם תולעים עם ילדים אחרים - זה מוגזם! (וידוע לי שתמר עשתה כל מה שהיא יכולה ע"מ להיפטר מהדברים המגעילים האלה!)
    לקחת ימי חופשה מהעבודה בגלל כינים - זה מוגזם. אבל במידה ומתגלות האיכסיות בראש צריך לטפל באותו הרגע, גם אם זה אומר איחור לגן.
    עפ"י החוק אין מניעה להביא ילדים עם כינים לגן ולבי"ס ולכן הורים מרשים לעצמם.
    בכל מקרה מי שסובל זה הילד הנגוע.

• ענבר -

• דבר ראשון
  • איזה כיף שאני לא צריכה להשתתף בשירשור הזה

• אויש תמרייייי
    פייס: ortal_hori
  • תמרוש

• באמת העניין מכעיס. בעלך ואחיו היו קרובים לפני האירוע זה?
    ואם לא - יאללה, לא חייבים להיות חברים רק בגלל קשר דם.

ובקשר לכינים - ליונתן היה פעמיים כינים
  • אפי , לגבי תולעיים מספיק שיש ילדים שמשחקים באותו משחק ונתן להדבק . במוחד שהוא מתגרד וזה אומר שיש ביצים על ציפורניים .
    תגובה שלו היתה לא הכי יפה אבל גם אני היתי מונעת מבני לשחק במקרה כזה .
    לגבי טיפול : במקרים שטיפול בסיסי לא עוזר , כל רופא בר דעת היה דורש לבצע בדיקת עמידות לתרופות וככה מקצר את הזמן לטיפול של הבעיה . אצל בני בגן מאוד מקפידים על עניין שתיפת ידיים וגם בעניין הכינים , מה עוד ואני דואגת לבדוק ולספר אותו בתדירות של פעם בחודש.
    http://www.holdthatpic.com/
  • תמר,
    קבלי התנצלות ממני.
    לא התמודדתי עם תולעים,
    אם הרופא מאשר להיות בגן אז מן הסתם אפשר להפגיש עם עוד ילדים,
    והייתי נוהגת כמוך.

וקבלי חיבוק על הסבל שעבר בנך- זה בטח היה סיוט...

[
    [
  • קודם קבלי מלא
  • בדקתי מול רופאה של בני - אסור לככת עם תולעיים לגן . יש אישור לחזור אחרי מחזור ראשון של התרופות.
    http://www.holdthatpic.com/
  • לגבי התולעים אני מבינה את הפחד שלו להידבק, ידוע לי שיש תולעים בגן של בייבי ואני ממש מפחדת שהיא תידבק... אבל יש דרך להגיד את הדברים.
    וגיסים.. שלי די בסדר, אבל גם לי זכור יומולדת של הילדה שאף אחד לא התקשר להגיד מזל טוב
  • התנהגות מגעילה! גם אם גיסך פחד שילדיו ידבקו, יש דרך להגיד

• ידעתי שההתלבטות שלי אם לכתוב את ההודעה תעלה לי בבכי....

אופק דין קיבל את התרופה 3 פעמים והרופא לא ציין פעם אחת שאסור ללכת לגן!

מעבר לכך, התרופה הזו עושה נזק לכבד ובטח שלא הייתי נותנת אותה לגן שלם! נשמע לי ממש מוזר.... הרופא שלנו לא הסכים בכלל לתת במרווחים קטנים ואופק דין ממש סבל (עד שהגענו לפתרון השום).

ולא, זה לא כמו כינים. לא תמיד אפשר בכלל לראות את התולעים. ובמהלך היום הן לרוב לא מציקות. מה שאומר שאתן לא יכולות בכלל לדעת מי סובל ומי מדבק....

ולשלוח אחרי מחזור ראשון של התרופה אומר לחזור למחרת הביקור אצל הרופא. זאת תרופה שלוקחים פעמיים בהפרש של שבועיים. התרופה הורגת את התולעים שבבטן אבל לא את אלה שמתחת לציפורניים או במקומות אחרים, ככה שגם אם שולחים אחרי המחזור הראשון ייתכן מאוד שהילד עדיין מדבק!

ולא לשלוח לגן בגלל משהו שלא בטוח שרואים בכלל נשמע לי לא היגיוני. מכל הפעמים שאופק דין סבל רק פעם אחת!! ראיתי תולעת. בכל שאר הפעמים נתתי תרופה "על עיוור" בגלל שהיו אותם תסמינים

וכמו שחלק אמרו כאן, גם אם הוא מפחד, יש דרך להגיד את הדברים

• תמר ממי...
    קודם אני רוצה להגיד לך שאם פגעתי בצורה כלשהי במה שאמרתי אני מתנצלת כי זו לא הייתה הכוונה שלי
  • קושקושוני -

• גיסך היה מאוד מאוד לא בסדר
  • בנות, זה הכל עניין של גישה
    אם היא אומרת שהוא התנהג כאילו הילד מצורע, זה באמת לא במקום!

יש צורה להעיר... ויש דרך לגשת
    בעיקר כשרואים ילדים מטופחים ומטופלים... זה באמת מעליב!

תמרי
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה