:)))))))))))))) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף בנות אני לא יכולה לתאר במילים את מידת האכזבה והבאסה שאני נמצאת בה
36 תגובות
עמוד 1
  • הוא עוד מעט בן ארבע?
    וניסית הכל?
    אז לפי דעתי הגיע הזמן ללכת איתו לאיש מקצוע שיעזור.
  • אנחנו בטיפול של איש מקצוע וכל מה שהוא מייעץ לא עוזר!
    אנחנו אפילו מודיעים לו כשיש לו קקי והוא מבקש טיטול שאין טיטול ! אז הוא פשוט מחכה עד שנשים לו טיטול לפני השינה ואז עושה

• תשמעי, הוא גם עבר דברים שילד בגילו לא עובר בדר"כ... זה גם יכול להשפיע

למה בעצם אתם שמים לו חיתול בלילה? מעבר לקקי, הוא גמול?

מה ייעץ לכם האיש מקצוע?

מה עם אהוד? הוא גמול?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• אמרו לי שכל הילדים שבאים לא גמולים למקום הזה שהם היו בו - נגמלים שם כי שם יש את כל אנשי המקצוע והייעוץ שרק קיים...וגם שם לא הצליחו לגמול אותו...
  • אם זה איכשהו מעודד אותך, הבן שלי בן 4+ וגם עושה את זה
    You're my heart, you're my soul

• מאמי, לא הבנתי- אתם שמים לו חיתול לפני השינה בגלל שהוא לא גמול בלילה?
    בכל מקרה- העצה הכי טובה שיש לי לתת לך, היא להרפות... גם אם זה יקח שנה, פשוט להרפות ולהמשיך להחליף... לא נראה לי שיש דרך אחרת, אלא לחכות שזה יבוא ממנו.
    כשאהוד יצליח להגמל מקקי, תקנו לו מתנה גדולה לכבוד זה, אולי זה ידרבן גם אותו להגמל
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• עם נועם עשינו טבלה-
    שורה של מספרים, כשבמקום הספרה 10 יש ציור של מתנה
    כל פעם שעושה קקי באסלה, מסמן עיגול והיעד הוא המתנה, במספר 10.
    אולי זה יעבוד? אולי שלבים של מתנות קטנות בדרך?
    לא פשוט
  • אולי תוציאי את החיתולים מהבית , תתני עובדה, איין יותר חיתולים.
    קקי עושים באסלה.

ועוד דבר שזה עוזר תתני לו לזרוק את הקקי אחרי שעשה לשירותים שהוא יעשה את הפעולה הזאת

• עדי
    אני מבינה בהחלט את הרצון שלך שעידן יהיה כבר גמול גם מיציאות וגם מלילות, שיהיה כבר ילד גדול ובוגר וכמו כולם.
    אתם עם אנשי מקצוע שגם לא מצליחים כרגע לעזור לו, כנראה יש לו סיבה טובה.
    נסי פשוט לשים לו חיתול, לנקות לו, בלי הערות, בלי הארות. זה לא מוביל אתכם לשום מקום. יכול להיות שהוא נתלה בזה כי זה נגדך, יכול להיות שהוא נתלה בזה כי זה הדבר היחיד שאי אפשר לקחת ממנו והוא יודע איך זה כשהכל נלקח ממנו....
    בס"ה יש חיתולים עד מידה מסויימת, כשהוא יעבור אותה אתם מן הסתם תפסיקו לשים לו

• תקשיבי ..דעתי שונה.
    ירין היה עושה בתחתונים במשך 5 חודשים ! די את צודקת זה בהחלט מגעיל תנשמה לנקות קקי כזה ...
    היינו סובלניים , הענקנו פרסים ,מדבקות , הערנו בעדינו , ולא נורא ממי בפעם הבאה, עד שיום אחד חטפתי את הג'ננה ואמרתי- אין לא נורא בחיאתתתתתתתת רבאק די!
    אז כעסנו עליו. ומה קרה?? כלום ! הילד לא נמס . והילד לא נפגע רגשית , והפלא ופלא תוך יומיים הילד עשה קקי בשרותים כמו בנאדם נורמלי!

תראי, אצלך הוא עבר מצב לא פשוט כך שהעסק אולי מורכב מעט יותר.. מצד שני גם ללכת לגן עיריה בגיל 4 וולעשות במכנסיים לא יקדם אותו רגשית ומבחינת בטחון עצמי מול חבריו.

אני מציעה לך לא לשים לו בשום פנים ואופן טיטול . זה יהיה בבכי, ויעשה בתחתונים - תזרקי אותם ! אני מבטיחה לך שהילד יעשה בסוף בשרותים!
    תזרקי את הטיטולים - תהיי חזקה ואל תשימי לו!
    בהצלחה!
  • וואייייייי זה נשמע פשוט סיוטטט
    פייס: ortal_hori
  • אני הייתי יורדת מהעניין הזה לזמן מה....

כי בעייניי זה עניין של שליטה נטו!!

פשוט לא להעלות את זה על סדר היום....

הוא עושה, תחליפי ואל תביעי שום דבר....

אחרי זמן מה הוא יראה שהוא לא שולט יותר בתגובות שלכם

ואולי ירצה להגמל לבד כדי ככה אולי לזכות בתשומת לב כלשהי בעניין....

(ובעניין לזרוק חיתולים ולהתנגד לו - אני ממש לא בעד! זה יכול לעשות עצירות מאוד קשה - אדווה אולי תכנס לספר את מה שקרה לרון שלה)
  • לדעתי לא לזרוק את הטיטולים ולא להכניס את הילד לסטרס מיותר.
    נכון שזה גיל מאוחר, אבל יש קטע רגשי חזק לגבי יציאות (במיוחד לילד שעבר את מה שהוא עבר).
    הוא מתאפק עד לפני השינה כי כנראה הוא לא מסוגל או לא רוצה לעשות אחרת (אני מכירה ילדה שגם היתה ככה, וזה עבר מעצמו עם הרבה סבלנות).
    ההתאפקות הזו עלולה לעשות לו עצירות ואז נהיה עוד יותר בלאגן כמו פיסורה ואבני צואה (שלא נדע)
    לכן נראה לי שכדאי לשים לו טיטול במשך היום כשהוא מבקש קקי ולחכות בסבלנות עד שייגמל - זה למשך תקופה מסויימת שיירד הלחץ ממנו (ותסבירי לו שאתם עושים הפסקה ומותר לו בטיטול בלי להעביר עליו ביקורת ואל תגידי לו שהוא גדול וכו')
    ואח"כ אם הוא לא יביע רצון תנסו לחזור לשיטה של הפרסים.

• אני גמלתי את נדב בכח , בגיל 3 וחודשיים !
    בחודש וחצי הראשונים הוא נגמל רק מהפיפי וקקי כמו שאת מספרת ... חיכה כל ערב לחיתול לפעמים אפילו באמצע הלילה ...
    בזמנו נדב סבל מעצירות תקופה ארוכה מאוד (מגיל שנה + )וטופלנו אצל גסטרו ילדים ע"י מרככי צואה (נורמלקס) ..
    בקיצור , נקודת המפנה קרתה בערב אחד שיצאנו למסעדה וקלטתי שהוא מתחיל לעשות קקי במכנסיים שאלתי אותו אם הוא צריך לשירותים הוא ענה שלא ואז אחרי שהוא סיים הוא אמר לי שיש לו קקי במכנסיים ..
  • עדי
  • מצב לא נעים, אבל הוא מחכה לתגובה הזו ממך. כמו שאמרו פה ואני מסכימה - תרפי, ואם את מרגישה שבא לך לצרוח - אל תעשי את זה לפניו. את חייבת סבלנות מאמי
  • לא הבנתי..למה אתם שמים לו טיטול לפני שינה? הוא עדיין לא גמול מפיפי בלילה? או רק בשביל קקי?

אני לגמרי עם יפעת...אין טיטולים ! נגמר ! התפוגג ! נעלם ! גם לא יהיה יותר...
    מה יעשה? כמה יתאפק?
    לדעתי יש גבול שאפשר לתת לילדים לסובב אותנו על האצבע הקטנה
  • בנות

• בנות תודה על התמיכה והעצות!
  • יופי!! שמחה בשבילכם
  • כולי מתרגשת פה..
    [
  • יש מצב למרות שלדעתי מה ששרדתי היום לעידן זה ייאוש מוחלט
  • מעולה

• כל הכבוד לעידן

• כל הכבוד!

זו חתיכת "טבילת אש"!
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• יווו מותק איזה יופי לשמוע!
    נשבעת לך שבצהריים קראתי את השרשור שלך ובאתי להגיב
    שתתנו לו לשחק באייפון רק בשירותים
    (כי זכרתי שאמרת שהוא מכור לאייפון)
    ומשום מה לא הספקתי לכתוב לך - בטח התינוקי בכה
    בקיצור- אני שמחה שהסתדר!
    זה נשמע לי סידור בכלל לא רע
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • מעולה!!!!!!!!!! אני ממש שמחה בשבילכם!!!!!!
    עכשיו תתנו לו את האיפון רק בשירותים
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• פייס: ortal_hori

• איזה כיף לשמוע

כל הכבוד לעידן
    שרק ימשיך ככה
    אתם בדרך הנכונה

• כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    מזל שהאייפון לא נפל לשרותים עם הקקי..לנו זה כבר קרה פעם ...חיחי
    שימשיך כך!!!!
  • איזה דור של "אייפון"
  • שמחה לשמוע שהוא מתחיל לנסות... שיהיה בהצלחה
  • בני היה צעיר יותר אבל גם לנו נדרש הצלחה היחידה כזאת וברגע שזה הצליח זה ממש זרם . עכשיו הוא מבין שזה לא לא מפחיד וכו ואז לדעתי הוא יזרום בכייף ובלי בעיות.
    http://www.holdthatpic.com/
  • תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה