מישהי בקיאה בנהלי מערכת חינוך בגני עירייה ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מנסה גם כאן, היום הגננת של בני בן בחמש הודיעה שהיא מתקשה להתמודד איתו ויש למצוא פתרונות והיא זימנה אותנו לפגישה אצל המפקחת בעירייה (דושבר בגן חובה). אותה מפקחת אחראית על שיבוץ ילדים בגנים. מה יכולה להיות מטרת הפגישה ? יש סיכוי שמעבירים אותו גן ? אפשר לעשות זאת בלי הסכמתי ? אני נורא חוששת. יש מישהי שהיא גננת או סייעת בגן עירייה או מכירה מישהי כזאת ? אניכבר נואשת ואין לי אנרגיות להתמודד עם העניין הזה.
7 תגובות
עמוד 1

• מפקחת של העירייה? או של משרד החינוך?

מטרת הפגישה יכולה להיות העלאת רעיונות יחד כיצד ניתן לעזור לבנך ולגננת יחד להתמודד בקושי היום יומי.

מדוע היא מתקשה? הוא אלים? מפריע? משתולל? מה הקושי?

יש תוכנית אילנות (הצבת גבולות ככלי להתמודדות עם אלימות בגני ילדים) שניתן להיעזר בה. אולי רוצים לדבר איתכם על זה...

לגבי העברת גן, אני לא בקיאה באם צריך את אישורכם או לא

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• הגננת כבר דברה אתכם בעבר?
    הגננות בגנים הקודמים דיברו אתכם על קשיים?
    יכול להיות שיבקשו מכם לעשות לו אבחון לראות איפה ואיך בדיוק אפשר לעזור לו.
    יכולים להעביר אותו לגן אחר ללא הסכמתך במידה ושאר ילד הגן נפגעים ולא הצליחו למצוא פיתרון, לא יכולים להכניס אותו לחינוך המיוחד ללא הסכמתך.
  • אז לאיזה גן כן יכולים להעביר אותו ? אין לו שום בעיה התפתחותית, הוא חכם ומוכשר מעל הממוצע (עברנו אבחון לפני שנה.
  • מה בעצם הקושי שלו? או הקושי של הגננת מולו?
  • א. הוא נורא חכם ויודע כמעט לקרוא ולפתור תרגילי חשבון פשוטים כשבגן לומדים להכיר את האותיות אז הוא משתעמם רוב הזמן.
    ב. הוא לא שם על הגההת, היא אדישה ואיטית ומדברת בלחש והוא לא מכיר בה כסמכות ואפילו אומר שהוא לא שומע אותה...
    ג. יש לו בעיית משמעת, הוא לא ממושמע (בבית אני מצליחה להשתלט תוך הוצאת המון אנרגיות). ולחרונה הוא מגלה גם אלימות בגן שזה דבר חדש.
    הוא זרק חול על איזה ילדה לעייינים והם ממש חששו לשלומה.
  • אז אולי יציעו לכם גן אחר, עם פחות ילדים וגננת שמצליחה להשליט יותר משמעת.
    מקווה שמועד הפגישה קרוב ולא נותר לך עוד הרבה זמן לדאוג.
    אבל את בהחלט יכולה גם לבוא לגננת ולשאול אותה, לומר לה כמה את מודאגת (כי זה קצת מבהיל שבאים ואומרים לך שיש פגישה עם המפקחת) ושאת מבקשת שתאמר לך על מה בערך מדובר - גם כדי שתהיי בעניינים וגם כדי שתוכלי קצת להרגע.
  • אני גם חושבת שאולי תנפי לגננת ותשאלי אותה על מה הפגישה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה