חודשיים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חודשיים עברו מאז שילדתי את ארבל וזה מרגיש כאילו זה קרה בחיים אחרים.
    אני לא מאמינה שעברו חודשיים, קרו כל כך הרבה דברים בחודשיים באלה... הספקתי לזכות בבת ולאבד אותה.
    לפעמים אני משחזרת את כל מה שעברנו ואני מרגישה כאילו אני מסתכלת מהצד על חיים של מישהי אחרת.
    זה לא קרה לי. איך זה יכול היה לקרות לי? אני לא חושבת שאני בן אדם רע. גם לא בעלי. ובטח שלא ארבל שלנו. אז למה אנחנו סובלים כל כך? על מה אלוהים מעניש אותנו? מה עשינו שהיה כל כך גרוע?
    אני מבולבלת. פעם אחת אני שלמה ומבינה ורוצה להתקדם הלאה ודקה אחר כך אני רוצה את ארבל שלי בחזרה. להגיד לה שוב כמה אני אוהבת אותה. כמה היא חסרה לי. כמה הייתי מוכנה לעשות הכל כדי לקחת ממנה את כל הסבל ולסבול במקומה. רק שלה יהיה טוב.
    אני לא מאמינה שלא הצלחתי לעשות את התפקיד הכי חשוב שיש לאמא- לשמור ולהגן על הילדים שלה. הדבר הכי בסיסי.

אני יודעת מה יהיו התגובות כאן- שהכל יהיה בסדר ויהיו לי עוד ילדים. וזה נכון (אני מקווה). אבל אני רוצה אותה. אני רוצה את ארבל. רק את ארבל.
18 תגובות
עמוד 1
  • אהובה שלי, לא אתחיל עם ההרצאות
    אבל אני אוהבת אותך.
    אוהבת אותך מאמינה ומקווה שבקרוב תגיע תקופה טובה יותר
    את ארבל שלך לעולם לא תשכחי
    אבל הזמן יעשה את שלו והדברים הטובים שיבואו עליכם יטשטשו את הכאב

ואתם לא אנשים רעים חס וחלילה מאמי.
    יש אנשים שחולים במחלות קשות לא עלינו והם אנשים מדהימים
    הלוואי ויכולנו לדעת...

שולחת לך מיליון חיבוקים ופה בשבילך בכל שעה שתרצי

• נשמה שלי.....
    ברור שאת רוצה את ארבל ברור שהיא חסרה לך כמו אויר לנשימה וזה לגיטימי והכי מובן בעולם!
    אהובתי את לא כשלת כאמא את ממש לא כשלת מתוקה לפעמים דברים רעים קורים לאנשים טובים האל מציב לנו מבחנים שנראה שלא נעמוד בהם.. אין הסבר ברור למה דברים קורים למה ארבל נלקחה מכם כמו שנלקחה אין הסבר אבל מה שחשוב שיהיה זה אמונה שהכל מלמעלה מתוקה שלי אני כואבת את כאבך ואני כלכך מצטערת שאת בנאדם מקסים חייכן אופטימי ובעל המון תובנה צריך לעבור מין סבל שכזה, לא מגיע לך ולא מגיע לאף אחד.... בובה יהיו עוד ילדים יהיו עוד רגעים וחשוב שהיא כן תישאר בליבכם במחשבותיכם אבל חשוב לי לחדד את לא אשמה!!!!!!
    לא היתה לך דרך למנוע את זה וחשוב שתיזכרי בזה ברגעי השבירה!
    אנחנו תמיד פה לעטוף ולחבק עם המון תמיכה ותדעי שאת בטוחה ויכולה לשפוך את כל שעל ליבך...
    אני מקווה שאת זוכרת את ההודעה בפייסבוק אני תמיד פה תמיד זמינה לכל דבר!!!!!
    גם למתכונים בשתיים עשרה בלילה...
    אוהבת אותך ושולחת לך מיליוני וטריליוני חיבוקים!!!!

• לא יכולה לתאר לעצמי אפילו מה את עוברת............

• רק חיבוקים מתוקה

• זה כל כך קשה

• [hu
  • וואייי מאמי אני לא מפסיקה לבכות!!!!!!!!!!!!!!!
    האמת שאני ממש כואבת את כאבך, זה ממש כואב לי, אי עוקבת אחרי ההודעות שלך מאותו רגע וכל פעם מחדש בוכה.
    זה עצוב וקורע לראות אותך נקרעת בין המציאות ובין העבר שלא מניח לך.
    שולחת לך אלפי חיבוקיםםםםםםםםםםםם ומאמינה בכל ליבי שמכאן יהיה לך רק טוב, ושלא תדעי עוד צער לעולם אמן!!
    ארבל שלך תמיד תשמור עליך מלמעלה, באמת שאין לי עוד מה לומר חוץ מבאמת המוני חיבוקים ואהבה
  • יפה שלי.
    איך לנחם?
    אני אוהבת אותך מאוד וכאן בשבילך בכל פלטפורמה שתבחרי! מחסקת אותך אהובה.

• נסיכה.
    אי אפשר לנחם אותך..... רק לשלוח לך מיליוני חיבוקים.

את מקסימה ומיוחדת- באמת.

יהיה טוב מתוקה.

בשמת

• [

• מאמי שולחת לך מלא

• ב"ה
    [URL=http://www.myrainbowtext.com]

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה