בכל זאת קצת מתסכל... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני בזמן האחרון די הרבה פה, קוראת, שופכת את מחשבותיי ומחזקת את אלה שיש לי מה להגיד להן.
    אבל עדיין... עם כל השמחה עבור כל אחת אני פשוט רואה איזה סיוט זה... מחזור-לא מחזור, בדיקה שלילת, בטא... והכי מפחיד אותי שאנשים מנסים חודשים!!!!!! מה זה הדבר הזה??? מה זה חודשים? כנראה שמשהו לא בסדר אם זה ככה....
    אני שוכבת עכשיו ליד בעלי, לא יודעת מתי אני מבייצת, לפי החישובים - היום, בדיקת ביוץ ביתית משכנעת שלא, תחושות הגוף לא אומרות כלום.... ואנחנו יושבים שיבה.
    כל-כך בא לי להיות הרה שפשוט לפעמים לא נעים לקרוא על השמחה של אחרים.

סליחה שחפרתי ואולי העלבתי, למרות של מאושרות כבר לא אכפת...
3 תגובות
עמוד 1
  • רודנה יקירה....
    את תיכנסי להריון, את הישרדותית, ככה בני האדם מתרבים.
    אז לא החודש (זה לא הוגן כלפיי בעלך! תני לו להתאבל כמו שצריך!), אז בחודשים הקרובים.
    אני מאד מבינה אותך... הייתי במצבך... כעסתי על בעלי אם חלילה היה יוצא מהבית בימי הביוץ... חשבתי על הריון מבוקר עד לילה. לא הצלחתי אפילו לדמיין בדיקת הריון חיובית...
    החודש עשיתי בדיקות ביוץ שלא עבדו (חחח.. בזבזתי 2 קופסאות... כבר חשבתי שלא בייצתי...), לצערי משהו קרה בעבודה שהשכיח ממני קצת את הרצון העז להיות אמא...
    וסופרייז סופרייז- ביום ראשון גיליתי שאני בהריון.
    ופתאום עכשיו לא ברור מה היה הלחץ... התסכול מילא לי כל כך הרבה מהיום.. וחבל.
    אז די.
    את תהיי אמא. סבלנות.
  • אז ככה
  • תודה בנות...

הלן - אני חושבת שהגישה שלך היא הכי נכונה, הסברת יפה מאוד, פשוט וברור, אנסה לאמץ את זה. למרות שחוסר הסבלנות לא כל-כך מסכים ... :)

עוד פעם תודה על התמיכה! אולי אחרי אלף קריאות של אותן מילים כן אתחיל להפנים אץ הגישה הנכונה... וגם כל האחרות שבאותו המצב איתי :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה