מודאגת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני כבר תקופה סובלת מכאבי ראש, יש לי גם בעיה בראייה, אני צריכה להרכיב משקפיים, יש לי תור לרופא עיינים עוד שבועיים, שאני רואה טלויזיה אז קורה שאני מדי פעם מתאמצת, וגם מרחוק אני לא כל כך רואה.
    יכול להיות שהכאב ראש קשור לראייה.

8 תגובות
עמוד 1
  • בטח יכול להיות.
    תראי אחרי המשקפיים האם משתפר ואם לא אז לכי לרופא לבדוק למה יש לך כאבי ראש. יכול להיות גם מצואר תפוס.
    [

• יש מצב גדול שאת מתאמצת יותר מידי וזה מה שגורם לכאבי הראש

תבדקי את זה לא כדי להזניח - כדי להיות רגועים

תרגישי טוב

• ברור מאמי !!!
    חד וחלק
    בתואר השני שלי סבלתי מכאבי ראש כי ניסיתי למקד את הראיה על מה שהיה כתוב על הלוח ואז הלכתי לבדוק את הראיה כי זה הפך בלתי נסבל הכאבי ראש
    הסתבר שדווקא יש לי מספר מאוד קטן מינוס 0.5 וגם צילינדר קטן מאוד מינוס 0.5
    ועדיין פקדו אותי כאסי ראש נוראיים ועייפות

• ברור מאמי
    את לא יכולה לנסות להקדים את התור?

• ברור שזה קשור
  • תודה בנות על התגובות

• את יכולה גם לעשות בדיקת עיינים אצל אופטמטריסט בחנות משקפיים

• בטח קשור !!!

אני גם לא רואה טוב מרחוק -והיה איזה שבוע שהיתי בלי משקפיים (נשברו לי) -מה זה סבלתי מכאבי ראש...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה