מפחיד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום בצהרים הכנתי אורז ואפונה, הבאתי את רז מהגן וריסקתי את האורז והאפונה במזלג ונתתי לה- אכלה בדיוק 2 כפיות והלכה לישון.
    עבר הרבה זמן מאז והשכבתי אותה לישון בלילה, וב 22 ככה אני שומעת אותה זזה במיטה, אני ניגשת ונותנת לה מוצץ והילדה לא רגועה.
    אני מרימה אותה ורואה שנזל לה מלא פיפי מהחיתול, אני משכיבה אותה על המיטה שלנו ובאה להחליף לה בגדים ופתאום הילדה מקיאה בשכיבה את כל האפונה שאכלה
5 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות, יכול להיות שזה לא בא לה טוב.
    טוב שהגבת במהירות. כל הכבוד לך.

לי זה קרה כשאוריקי היה בן 11 חודשים, התחיל להקיא תוך כדי שינה (זה נשמע כמו שיעול) ומזל שהכלבות שלי דפקו כזו טיסה אליו והתחילו לנבוח בקולי קולות אז גם אני רצתי. הוא התחיל להיחנק אבל כבר התעורר והצליח להתישב, אז מהר תפסתי אותו וטפחתי לו על הגב להוציא לו את הקיא מהפה
    מזל שיש את הכלבות!
    [

• ווואי זה בהחלט מלחיץ!!!

יכול להיות שהיא לא עיכלה את זה טוב....
    אין לך מה להאשים את עצמך....
    נתת לה אחרי הארוחה לשתות מים? בכדי שיעביר לה את האוכל...
    תנסי גם להרטיב לה את האורז, אל תתני לה אותו יבש...

• נטלי זה היה אורז עם אפונה ורוטב זה היה ממש רטוב וריסקתי את זה.
    וחוץ מזה היא אכלה את זה ב15.30 בצהרים והיא הקיאה ב 23.00 בלילה
  • אני חושבת שקר לה
    כי אמרת שהיה לה מלא פיפי אולי זה מהקור גם כן הקיאה
  • פעם ראשונה שאני שומעת שמקיאים מקור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה